kwiecień – ostatnio edytowany kwiecień
Produkt: FIFA 23
Platforma:Sony Playstation 4
Podaj na jakiej platformie grasz? Sony PlayStation 4
Jak brzmi Twój gamertag/PSN ID? lewsky91
Czy problem pojawia się tylko przy włączonej rozgrywce międzyplatformowej? Nie
W którym trybie miało to miejsce? FIFA Ultimate Team
W jakim trybie? FUT Division Rivals
Czy możesz wskazać dzień (DD/MM/RRRR), w którym wystąpił błąd? 16/04/2023
O której godzinie wystąpił błąd? (GG:MM) 12:00
W jakiej strefie czasowej mieszkasz? EET (ART) - GMT + 2:00
Jak często występuje ten problem? 100%
W jaki sposób możemy odtworzyć ten problem? Proszę o kontakt
Co się dzieje? Brak karty zawodnika w klubie
Co powinno się stać? Karta powinna być u mnie w klubie
Witam. Mam problem. Dzisiaj koło południa zauważyłem brak zawodnika w moim składzie mianowicie Diaby 90 ovr. Nie kojarzę co się z nim mogło stać, napewno celowo go nie przepaliłem w sbc, ani nie sprzedałem oczywiście Czy jest możliwość sprawdzenia przez EA co się stało z tą kartą?
Rozwiązane! Idź do rozwiązania.
kwiecień
Hej @lewsky91
Niestety poprzez forum nie będziemy w stanie pomóc w problemach związanych z kontem.
Jeśli na Twoim koncie FUT brakuje jakiejkolwiek zawartości, zawsze możesz skontaktować się z nami bezpośrednio.
Jak skontaktować się z doradcą EA? - Answer HQ
Pozdrawiam,
_Kalina
kwiecień
Hej @lewsky91
Niestety poprzez forum nie będziemy w stanie pomóc w problemach związanych z kontem.
Jeśli na Twoim koncie FUT brakuje jakiejkolwiek zawartości, zawsze możesz skontaktować się z nami bezpośrednio.
Jak skontaktować się z doradcą EA? - Answer HQ
Pozdrawiam,
_Kalina
kwiecień
Nie dam rady ani wejść na czat, ani napisać maila. Cos nie tak jest z Waszą stroną
kwiecień
Mam taką samą sytuację. Brakuje zawartości, a nie da się przejść do formularza kontaktowego.
kwiecień
@lewsky91 @gismant czy z poziomu innej przeglądarki możecie wysłać zgłoszenie do Help EA? Podeślijcie zrzut ekranu z widocznym komunikatem/ stroną, jeśli nie możecie w dalszym ciągu przejść do wysłania wiadomości lub nawiązać rozmowy poprzez Czat.
kwiecień
kwiecień
Tak, dalej potrzebuje pomocy, ale nie mogę znaleźć opcji chatu na stronie EA.
kwiecień
@lewsky91 kliknij ten odsyłacz. Mam nadzieję, że uda Ci się nawiązać rozmowę poprzez nasz EA czat.
Jeśli nie możesz się połączyć z grą EA, wykonaj poniższe kroki, aby rozwiązać problemy.
Rozwiązywanie problemów z połączeniemWłącz weryfikację logowania, aby chronić swoje dane i uzyskać dostęp do aplikacji FUT Web App.
Zobacz więcej w centrum pomocy EA