Dot.: Zła rekompensata z Pick ligue 1

autor: Jawa_PL
Odpowiedz

Pierwszy Wpis

Community Manager

Witam wszystkich!

Dystrybucja poprawionych paczek została zakończona, a gracze, których to dotyczy, otrzymali stosowne wiadomości w grze.

Dziękujemy za cierpliwość.

EA_KalinaAHQ

Wiadomość 11 z 19 (181 wyświetleń)

★★★ Novice
@EA_Kalina Dostałem dzisiaj wiadomość na webappie o dodaniu do mojego konta dodatkowej zawartości i podziękowania za cierpliwość ale w sklepie żadnej dodatkowej zawartości nie ma. Nadal nie otrzymałem jakiejkolwiek rekompensaty. Mimo wiadomości od EA nic w sklepie nie ma... Jak mam to interpretować?
Wiadomość 12 z 19 (175 wyświetleń)
Odpowiedz
0 Kudo

[ Edytowane ]
Community Manager

@rainmar83 Wiadomość w grze mogła być trochę myląca, ponieważ nagrodą w tym wypadku byli gracze do wyboru, dodani do konta automatycznie a nie paczki w sklepie. 

EA_PulsarAHQ

Wiadomość 13 z 19 (172 wyświetleń)
Odpowiedz
0 Kudo

★★★ Novice
@EA_Pulsar Tylko, że nie dostałem żadnych graczy do wyboru...
Wiadomość 14 z 19 (166 wyświetleń)
Odpowiedz
0 Kudo

Community Manager

@rainmar83 sprawdź listę nieprzypisanych zawodników z poziomu gry oraz Web App lub Companion. Przeloguj także swoje konto, co spowoduje odświeżenie informacji na twoim profilu.

EA_KalinaAHQ

Wiadomość 15 z 19 (139 wyświetleń)
Odpowiedz
0 Kudo

★★★ Novice
@EA_Kalina Wszystko to co Pani napisała zrobiłem już wczoraj. Lista nieprzypisanych zawodników nadal pusta...
Wiadomość 16 z 19 (135 wyświetleń)
Odpowiedz
0 Kudo

Community Manager

Nasz zespół gry potwierdził, że gracze otrzymali wiadomość o przyznaniu rekompensaty 13.06, natomiast sama rekompensata została przyznana wcześniej, ponieważ jej dodawanie było wykonywane partiami. To spowodowało, że wielu graczy myśli, że nagroda nie została przyznana. Zostało to zweryfikowane dokładnie w celu potwierdzenia czy wszyscy kwalifikujący się do tego gracze otrzymali zawodników do wyboru.  

EA_PulsarAHQ

Wiadomość 17 z 19 (126 wyświetleń)
Odpowiedz
0 Kudo

★ Guide

To chyba błędnie zostało zweryfikowane skoro niektórzy na yt sie chwalili z rekompensat na które nie zasłużyli a niektórzy nie dostali ŻADNEGO PICKA mimo że zasłużyli. Ani przed wiadomością, ani po wiadomości. Takich rzeczy nie da się "PRZEOCZYĆ".

Wiadomość 18 z 19 (123 wyświetleń)
Odpowiedz
0 Kudo

★★★★ Novice
@EA_Pulsar Dlaczego mój post został usunięty?
Wiadomość 19 z 19 (101 wyświetleń)
Odpowiedz
0 Kudo

ea-help-promo-2

Masz problem z połączeniem z grą?

Jeśli nie możesz się połączyć z grą EA, wykonaj poniższe kroki, aby rozwiązać problemy.

Rozwiązywanie problemów z połączeniem

fifa-20-player-splash

Zabezpiecz swoje konto FIFA

Włącz weryfikację logowania, aby chronić swoje dane i uzyskać dostęp do aplikacji FUT Web App.

Zobacz więcej w centrum pomocy EA