maj
Produkt: FIFA 23
Platforma:PlayStation 5
Podaj na jakiej platformie grasz? Sony PlayStation 5
Jak brzmi Twój gamertag/PSN ID?
Czy problem pojawia się tylko przy włączonej rozgrywce międzyplatformowej? Tak
W którym trybie miało to miejsce? FUT: Play-off
W jakim trybie? Mistrzostwa FUT
Czy możesz wskazać dzień (DD/MM/RRRR), w którym wystąpił błąd? 07/05/2023
O której godzinie wystąpił błąd? (GG:MM) 11:31
W jakiej strefie czasowej mieszkasz? EET (ART) - GMT + 2:00
Jak często występuje ten problem? 100%
W jaki sposób możemy odtworzyć ten problem? Przeczytać posty ludzi na forum, którzy mają ten problem
Co się dzieje? Płynność gry mojej drużyny to sterowanie graczami z 60 tempa mimo posiadania topowych kart
Co powinno się stać? Rozgrywka powinna być płynna
Nie rozumiem dlaczego mój gameplay jest niespójny w wielu meczach. Poprawa jest widoczna w nocy, ale kto normalny będzie kupował grę, aby korzystać z niej tylko w nocy by odczuwać jakąkolwiek przyjemność z gry.
Mając skład warty przysłowiowo kilka milionów monet więcej nie jestem w stanie stworzyć żadnej akcji w meczu grając na przeciwnika, który ma zwykle złote karty. Oczywiście można tutaj tłumaczyć, że ktoś jest lepszy jednak nie jest to coś czego nie można odróżnić. Gdzie leży problem? W takim meczy widać gołym okiem, że przeciwnika gra wygląda na znacznie płynniejszą. W mojej drużynie zawodnicy są strasznie ociężali, podania skierowane prawidłowo lecą wprost pod nogi przeciwników, jeżeli zagrywam podanie na wolne pole do mego viniciusa jr urodzinowego, który ma 99 tempa jest z łatwością doganiany przez złotego ismalyego. Grając „wolną” piłkę od tylu podaniami zagrywając w przestrzeń gdzie nie ma blisko przeciwników, moje podania są bardzo wolne natomiast przeciwnika zawodnicy dostają mega przyspieszenia i odbierają każdą piłkę. Kuriozum tego wszystkiego jak złoty mbappe dotykając mego obrońcę odbija mego vidica, który odlatuje na dwa metry. Wszystkie podane przykłady są tylko niektórymi, które się zdarzają podczas takiej rozgrywki. Zmieniłem internet na symetryczny 1GB, a na waszej stronie oceny łącza mój wynik to 98 punktów z 0,01 punkta utraty pakietów.
Nie jestem jedyną osoba, która ma taki problem jednak z waszej strony nie ma żadnego rozwiązania. Chciałbym również dodać, że zaczynając mecz mam 6-8 ms, które i tak nic nie zmieniają w rozgrywce.
Czekam na wszelkie informacje co może być nie tak w związku z wyżej podanym problemem. Jakie można zrobić kroki, aby to naprawić. Piszę to w imieniu wielu osób jako oficjalnie działający youtuber, który chciałby pomoc nie tylko sobie, ale i wielu innym osobom.
Jeśli nie możesz się połączyć z grą EA, wykonaj poniższe kroki, aby rozwiązać problemy.
Rozwiązywanie problemów z połączeniemWłącz weryfikację logowania, aby chronić swoje dane i uzyskać dostęp do aplikacji FUT Web App.
Zobacz więcej w centrum pomocy EA