maj
Produkt: FIFA 23
Platforma:Xbox Series S
Podaj na jakiej platformie grasz? Microsoft Xbox Series S
Jak brzmi Twój gamertag/PSN ID? kodistal19
Czy problem pojawia się tylko przy włączonej rozgrywce międzyplatformowej? Tak
W którym trybie miało to miejsce? FUT: Play-off
W jakim trybie? Mistrzostwa FUT
Czy możesz wskazać dzień (DD/MM/RRRR), w którym wystąpił błąd? 14.05.2023
O której godzinie wystąpił błąd? (GG:MM) 12:35 - 12:50
W jakiej strefie czasowej mieszkasz? EET (ART) - GMT + 2:00
Jak często występuje ten problem? 0% - 9%
W jaki sposób możemy odtworzyć ten problem? Poprzez sprawdzenie szczegółów ostatniego rozegranego przeze mnie spotkania. Tryb Ultimate Team, eliminacje do mistrzostw FUT.
Co się dzieje? Wygrywając 1:0, przeciwnik zapauzował grę. Po chwili pojawił się komunikat o opuszczeniu przez niego gry i weryfikacji wyniku przez system - standardowa wiadomość po poddaniu meczu przez rywala. Po chwili pojawił się bug, w wyniku którego zaczęły znikać poszczególne elementy graficzne, a zaraz potem zostałem wyrzucony z gry. Po jej ponownym uruchomieniu, pojawił się komunikat o rzekomym nieukończonym meczu i zwiększenia wskaźnika procentowego poddanych spotkań. Wygrana nie została zaliczona. Łącze internetowe ethernet jest szybkie i stabilne, co dokumentuję w załączniku.
Co powinno się stać? Bardzo proszę o szybkie sprawdzenie, czy padłem ofiarą oszustwa, czy błędu występującego w grze. W obu przypadkach proszę o niezwłoczne cofnięcie kary i przyznanie wygranej za ostatnie spotkanie, zwiększając ilość punktów w eliminacjach do mistrzostw FUT
Bardzo proszę o szybkie sprawdzenie, czy padłem ofiarą oszustwa, czy błędu występującego w grze. W obu przypadkach proszę o niezwłoczne cofnięcie kary i przyznanie wygranej za ostatnie spotkanie, zwiększając ilość punktów w eliminacjach do mistrzostw FUT
Rozwiązane! Idź do rozwiązania.
maj
Hej @kodistal19
Dzięi za Twóje zgłoszenie.
Niektóre pliki wykorzystywane przez grę FIFA są często aktualizowane i pobierane ponownie w tle podczas grania. Czasem mogą wystąpić drobne błędy w pobieraniu tych plików, co może spowodować różne problemy, takie jak zawieszanie się gry, utraty połączenia czy kłopoty z matchmakingiem. Aby mieć pewność, że bład nie wkradł się do gry poprzez uszkodzone pliki gry, warto je usunąć. W menu gry przejdź do Konfiguracja > Profil > Usuń, a następnie usuń wszystkie pliki oprócz:
Chcę też zauważyć, że jest kilka rzeczy, z którymi nie możemy pomóc:
Pozdrawiam,
_Kalina
maj
Hej @kodistal19
Dzięi za Twóje zgłoszenie.
Niektóre pliki wykorzystywane przez grę FIFA są często aktualizowane i pobierane ponownie w tle podczas grania. Czasem mogą wystąpić drobne błędy w pobieraniu tych plików, co może spowodować różne problemy, takie jak zawieszanie się gry, utraty połączenia czy kłopoty z matchmakingiem. Aby mieć pewność, że bład nie wkradł się do gry poprzez uszkodzone pliki gry, warto je usunąć. W menu gry przejdź do Konfiguracja > Profil > Usuń, a następnie usuń wszystkie pliki oprócz:
Chcę też zauważyć, że jest kilka rzeczy, z którymi nie możemy pomóc:
Pozdrawiam,
_Kalina
maj
Wiadomo ze padłeś ofiarą oszustwa, ta sytuacja akurat jest nagminna że po wzięciu pauzy przez rywala i "rozłączeniu" jemu zalicza wygraną/mecz nierozegrany a Tobie porażkę, mimo że prowadzisz. Niestety nikt z tym nic nie robi i tacy ludzie są bezkarni.
Jeśli nie możesz się połączyć z grą EA, wykonaj poniższe kroki, aby rozwiązać problemy.
Rozwiązywanie problemów z połączeniemWłącz weryfikację logowania, aby chronić swoje dane i uzyskać dostęp do aplikacji FUT Web App.
Zobacz więcej w centrum pomocy EA