W division rivals drużyna przeciwna zachowuje się jak SI

autor: Ursus1000095
Odpowiedz

Pierwszy Wpis

Zaakceptowane rozwiązanie

W division rivals drużyna przeciwna zachowuje się jak SI

★★★ Newbie

Tak jak napisałem w tytule, wyszukuje mi mecz w DR lecz przeciwnik biega tylko do przodu w lini prostej, oddaje piłki i zachowuje się ogólnie bez sensu, tak jakby sterował nią komputer na najniższych ustawieniach trudności 

Wiadomość 1 z 4 (164 wyświetleń)
Odpowiedz
0 Kudo

Zaakceptowane rozwiazanie

Re: W division rivals drużyna przeciwna zachowuje się jak SI

★★★★★ Apprentice
@Ursus1000095 Czy zdarzyło się to w pojedynczym spotkaniu? Być może przeciwnik, z którym grałeś "odłożył pada" by nabić tylko spotkania do nagród sezonowych. Czasem zdarza się trafić na takiego rywala, w takim przypadku mamy łatwe zwycięstwo Wink

Zobacz w watku

Wiadomość 2 z 4 (155 wyświetleń)

Wszystkie odpowiedzi

★★★★★ Apprentice
@Ursus1000095 Czy zdarzyło się to w pojedynczym spotkaniu? Być może przeciwnik, z którym grałeś "odłożył pada" by nabić tylko spotkania do nagród sezonowych. Czasem zdarza się trafić na takiego rywala, w takim przypadku mamy łatwe zwycięstwo Wink
Wiadomość 2 z 4 (156 wyświetleń)

★★★ Newbie
@Dovsea Zdarzało mi się to wielokrotnie, to prawda, jest to łatwe zwycięstwo, ale odbiera trochę przyjemność z gry 😅
Wiadomość 3 z 4 (139 wyświetleń)
Odpowiedz
0 Kudo

Community Manager

@Ursus1000095 nie zapomnij oznaczyć odpowiedzi @Dovsea jako rozwiązanie Standard smile

Wiadomość 4 z 4 (123 wyświetleń)
Odpowiedz
0 Kudo

ea-help-promo-2

Masz problem z połączeniem z grą?

Jeśli nie możesz się połączyć z grą EA, wykonaj poniższe kroki, aby rozwiązać problemy.

Rozwiązywanie problemów z połączeniem

fifa-20-player-splash

Zabezpiecz swoje konto FIFA

Włącz weryfikację logowania, aby chronić swoje dane i uzyskać dostęp do aplikacji FUT Web App.

Zobacz więcej w centrum pomocy EA