Utracone połączenie

autor: adas83
Odpowiedz

Pierwszy Wpis

Zaakceptowane rozwiązanie

Utracone połączenie

★★★ Newbie

Produkt: FIFA 23
Platforma:Sony Playstation 4
Podaj na jakiej platformie grasz? Sony PlayStation 4
Jak brzmi Twój gamertag/PSN ID? HagiLagi2023
Czy problem pojawia się tylko przy włączonej rozgrywce międzyplatformowej? Tak
W którym trybie miało to miejsce? FUT: Finał
W jakim trybie? Mistrzostwa FUT
Czy możesz wskazać dzień (DD/MM/RRRR), w którym wystąpił błąd? 12-13.06.2023
O której godzinie wystąpił błąd? (GG:MM) 0.00-1.30
W jakiej strefie czasowej mieszkasz? GMT (UTC)
Jak często występuje ten problem? 50% - 99%
W jaki sposób możemy odtworzyć ten problem? Whatever
Co się dzieje? Dzień dobry, witam serdecznie. Chciałbym zgłosić, że podczas ostatniego fut champions trzy razy utraciłem połączenie z trybem Ultimate Team. Ewidentnie wina leży po stronie serwerów EA,połączenie internetowe ok sprawdzane kilka razy. Domyślam się z grup społecznościowych,że u innych graczy też występował ten problem. To żenujące, że taki twór jak EA SPORT nie potrafi rozwiązać tego problemu. Założyłem konto 07.06.2023 i przez ten brak połączenia utraciłem szanse na zdobycie co najmniej 5 rangi ,przez co jestem poszkodowany o co najmniej jednego picka player fut champion 🙁. Z góry dziękuję bardzo za chwilę uwagi.
Co powinno się stać? Give me one pick fut champion

Dzień dobry, witam serdecznie.
Chciałbym zgłosić, że podczas ostatniego fut champions trzy razy utraciłem połączenie z trybem Ultimate Team. Ewidentnie wina leży po stronie serwerów EA,połączenie internetowe ok sprawdzane kilka razy. Domyślam się z grup społecznościowych,że u innych graczy też występował ten problem. To żenujące, że taki twór jak EA SPORT nie potrafi rozwiązać tego problemu. Założyłem konto 07.06.2023 i przez ten brak połączenia utraciłem szanse na zdobycie co najmniej 5 rangi ,przez co jestem poszkodowany o co najmniej jednego picka player fut champion 🙁.
Z góry dziękuję bardzo za chwilę uwagi.

Wiadomość 1 z 2 (98 wyświetleń)
Odpowiedz
0 Kudo

Zaakceptowane rozwiazanie

Dot.: Utracone połączenie

Community Manager

Hey @adas83 

Dzięki za Twój post. Pomoże on nam też ustalić czy inni gracze doświadczają podobnych problemów dlatego będziemy obserwować dalsze komentarze 

Istnieje wiele aspektów, które mogą wpływać na jakość połączenia sieciowego w danym momencie. Chciałabym Ci polecić nasz przewodnik, zawierający kroki, które mają na celu poleprzenie wydajności w rozgrywce online: 

Połączenie w FIFA - poradnik

Pozdrawiam serdecznie,

_Kalina

EA_KalinaAHQ

Zobacz w watku

Wiadomość 2 z 2 (86 wyświetleń)

Wszystkie odpowiedzi

Dot.: Utracone połączenie

Community Manager

Hey @adas83 

Dzięki za Twój post. Pomoże on nam też ustalić czy inni gracze doświadczają podobnych problemów dlatego będziemy obserwować dalsze komentarze 

Istnieje wiele aspektów, które mogą wpływać na jakość połączenia sieciowego w danym momencie. Chciałabym Ci polecić nasz przewodnik, zawierający kroki, które mają na celu poleprzenie wydajności w rozgrywce online: 

Połączenie w FIFA - poradnik

Pozdrawiam serdecznie,

_Kalina

EA_KalinaAHQ

Wiadomość 2 z 2 (87 wyświetleń)

ea-help-promo-2

Masz problem z połączeniem z grą?

Jeśli nie możesz się połączyć z grą EA, wykonaj poniższe kroki, aby rozwiązać problemy.

Rozwiązywanie problemów z połączeniem

fifa-20-player-splash

Zabezpiecz swoje konto FIFA

Włącz weryfikację logowania, aby chronić swoje dane i uzyskać dostęp do aplikacji FUT Web App.

Zobacz więcej w centrum pomocy EA