czerwiec
Produkt: FIFA 23
Platforma:PlayStation 5
Podaj na jakiej platformie grasz? Sony PlayStation 5
Jak brzmi Twój gamertag/PSN ID? sprytny7witek
Czy problem pojawia się tylko przy włączonej rozgrywce międzyplatformowej? Nie
W którym trybie miało to miejsce? FIFA Ultimate Team
W jakim trybie? Wyzwania budowania składu
Czy możesz wskazać dzień (DD/MM/RRRR), w którym wystąpił błąd? 12.06.2023
O której godzinie wystąpił błąd? (GG:MM) 17:00
W jakiej strefie czasowej mieszkasz? GMT (UTC)
Jak często występuje ten problem? 100%
W jaki sposób możemy odtworzyć ten problem? Rekompensata. Otworzyłem paczkę w której był błąd w opisie. Byłem wtedy na języku Portuges do Brazil. Byla to paczka za 100 tysiecy monet. Nie było opisane że karty są wypożyczone.
Co się dzieje? Otworzyłem paczkę w której był błąd w opisie. Byłem wtedy na języku Portuges do Brazil. Byla to paczka za 100 tysiecy monet. Nie było opisane że karty są wypożyczone.
Co powinno się stać? Rekompensata w kształcie Graczy do Wyboru TOTS
Rekompensata. Otworzyłem paczkę w której był błąd w opisie. Byłem wtedy na języku Portuges do Brazil. Byla to paczka za 100 tysiecy monet. Nie było opisane że karty są wypożyczone.
czerwiec – ostatnio edytowany czerwiec
Hej @polakuiop
Dzięki za Twoje zgłoszenie.
Zmiana języka gry w celu odebrania paczki ze względu na jej opis nie koniecznie kwalifikuje się do otrzymania rekompensaty. Nasz zespół gry przyjrzy się temu dokładniej.
Na chwilę obecną nie mam dodatkowych informacji.
EA_Pulsar
czerwiec
Jestem w połowie Brazylijczykiem. Czasami gram na jezyku Português do brasil. Mieszkam w Polsce ponieważ moja Matka jest polką a ojciec Brazylijczykiem.
Jeśli nie możesz się połączyć z grą EA, wykonaj poniższe kroki, aby rozwiązać problemy.
Rozwiązywanie problemów z połączeniemWłącz weryfikację logowania, aby chronić swoje dane i uzyskać dostęp do aplikacji FUT Web App.
Zobacz więcej w centrum pomocy EA