maj
Produkt: FIFA 23
Platforma:Steam-PC
Podaj na jakiej platformie grasz? PC
Model karty Nvidia lub AMD Nvidia Gtx 1650
Podaj ilość pamięci RAM w GB 12gb
Jak brzmi Twój gamertag/PSN ID?
Czy problem pojawia się tylko przy włączonej rozgrywce międzyplatformowej? Nie
W którym trybie miało to miejsce? FIFA Ultimate Team
W jakim trybie? FUT Division Rivals
Czy możesz wskazać dzień (DD/MM/RRRR), w którym wystąpił błąd? 11.04.2023
O której godzinie wystąpił błąd? (GG:MM) 20:00
W jakiej strefie czasowej mieszkasz? GMT (UTC)
Jak często występuje ten problem? 50% - 99%
W jaki sposób możemy odtworzyć ten problem? Podczas wejścia do gry normanie chodzi ale po wejsciu w jakikolwiek tryb lub kariera lub ultimate team to ekran zaczyna brugac bo zasilacz zaczyna odlaczac sie od baterii i spadają mi fpsy. Tylko w tej grze sie tutaj to dzieje. A moge grac bo mam minimalne wymagania sprzętowe.
Co się dzieje? Wylacza mi zasilacz od baterii tylko w grze fifa przez co fps spadają Minimalne sprzętowe wymagania mam
Co powinno się stać? Normalnie gra chodziła z fps
Podczas wejścia do gry normanie chodzi ale po wejsciu w jakikolwiek tryb lub kariera lub ultimate team to ekran zaczyna brugac bo zasilacz zaczyna odlaczac sie od baterii i spadają mi fpsy. Tylko w tej grze sie tutaj to dzieje. A moge grac bo mam minimalne wymagania sprzętowe.
maj
Hej @McKiller180
Czy dobrze rozumiem, że grasz na laptopie skoro masz problemy z baterią?
Wygląda to raczej na problem sprzętowy, ale podeślij nam jeszcze raport DxDiag systemu.
maj
@McKiller180 Daj nam znać czy nadal potrzebujesz pomocy.
Jeśli nie możesz się połączyć z grą EA, wykonaj poniższe kroki, aby rozwiązać problemy.
Rozwiązywanie problemów z połączeniemWłącz weryfikację logowania, aby chronić swoje dane i uzyskać dostęp do aplikacji FUT Web App.
Zobacz więcej w centrum pomocy EA