Dot.: Problem z Antycheatem

autor: EA_Kalina
Odpowiedz

Pierwszy Wpis

Zaakceptowane rozwiązanie

Problem z Antycheatem

★★ Novice

Produkt: FIFA 23
Platforma:PC
Podaj na jakiej platformie grasz? PC
Model karty Nvidia lub AMD gtx 1080
Podaj ilość pamięci RAM w GB 8
Jak brzmi Twój gamertag/PSN ID? DoubleMX
Czy problem pojawia się tylko przy włączonej rozgrywce międzyplatformowej? Nie
W którym trybie miało to miejsce? Szybki mecz
Jak często występuje ten problem? 100%
W jaki sposób możemy odtworzyć ten problem? .
Co się dzieje? .
Co powinno się stać? .

Witam, mam problem z EA Antycheatem, za każdym razem jak włączam fife czy to przez steam czy przez Ea app czy jako administrator. Widze ten sam komunikat dziwny na antycheacie.
Reinstalowałem Antycheata jak i samą grę. Początkowo wydawało mi się że zmiana zaszła po aktualizacji windowsa, więc odinstalowałem aktualizację. Nic z z tych rzeczy nie pomogło, proszę o pomoc :D

Wiadomość 1 z 3 (193 wyświetleń)
Odpowiedz
0 Kudo

Zaakceptowane rozwiazanie

Community Manager

Cześć @DoubleMXpl 

Zalecane jest wręcz, aby wszystkie aktualizacje były zainstalowane dla poprawnego działania gry więc aktualizację system możesz pobrać ponownie. 

Koniecznie dodaj grę, klienta Steam oraz EA app do wyjątków zapory systemu oraz programu antywirusowego

Sprawdź też grę w trybie czystego rozruch komputera.  Powoduje on wyłączenie zadań wykonywanych w tle, które mogą zakłócać działanie gier. 

Pomocne zalecenia możesz również naleźć w tym wątku. 

Pozdrawiam,

EA_Pulsar

EA_PulsarAHQ

Zobacz w watku

Wiadomość 2 z 3 (171 wyświetleń)

Wszystkie odpowiedzi

Community Manager

Cześć @DoubleMXpl 

Zalecane jest wręcz, aby wszystkie aktualizacje były zainstalowane dla poprawnego działania gry więc aktualizację system możesz pobrać ponownie. 

Koniecznie dodaj grę, klienta Steam oraz EA app do wyjątków zapory systemu oraz programu antywirusowego

Sprawdź też grę w trybie czystego rozruch komputera.  Powoduje on wyłączenie zadań wykonywanych w tle, które mogą zakłócać działanie gier. 

Pomocne zalecenia możesz również naleźć w tym wątku. 

Pozdrawiam,

EA_Pulsar

EA_PulsarAHQ

Wiadomość 2 z 3 (172 wyświetleń)

Community Manager

@DoubleMXpl Daj nam znać czy nadal potrzebujesz pomocy. Będziemy wdzięczni za aktualizację sytuacji. 

EA_KalinaAHQ

Wiadomość 3 z 3 (120 wyświetleń)

ea-help-promo-2

Masz problem z połączeniem z grą?

Jeśli nie możesz się połączyć z grą EA, wykonaj poniższe kroki, aby rozwiązać problemy.

Rozwiązywanie problemów z połączeniem

fifa-20-player-splash

Zabezpiecz swoje konto FIFA

Włącz weryfikację logowania, aby chronić swoje dane i uzyskać dostęp do aplikacji FUT Web App.

Zobacz więcej w centrum pomocy EA