Dot.: Opuszczenie meczu przez przeciwnika

autor: 7633e73233270a19
Odpowiedz

Pierwszy Wpis

Opuszczenie meczu przez przeciwnika

★ Novice

Produkt: FIFA 23
Platforma:Xbox Series X
Podaj na jakiej platformie grasz? Microsoft Xbox Series X
Jak brzmi Twój gamertag/PSN ID? Krusz4K
Czy problem pojawia się tylko przy włączonej rozgrywce międzyplatformowej? Tak
W którym trybie miało to miejsce? FUT: Play-off
W jakim trybie? Mistrzostwa FUT
Czy możesz wskazać dzień (DD/MM/RRRR), w którym wystąpił błąd? 01.05.2023
O której godzinie wystąpił błąd? (GG:MM) 13:40
W jakiej strefie czasowej mieszkasz? ECT - GMT + 1:00
Jak często występuje ten problem? 0% - 9%
W jaki sposób możemy odtworzyć ten problem? Prawdopodobnie Gdy przeciwnik opuści mecz
Co się dzieje? Końcówka meczu , po strzeleniu gola na 4:2 , mój przeciwnik przestał poruszać zawodnikami. Mecz się skończył (nie mogłem pominąć ostatniego ekranu (gdy gra pokazuje wynik końcowy)co zawsze było możliwe). Po skończonych scenkach widzę na ekranie boisko, piłkę i poruszające sie banery reklamowe, wiem ze jak wyjdę z tego (wyłącze grę i odpalę ponownie) gra uzna ze przegrałem mecz .
Co powinno się stać? Pragnę by ten mecz był zaliczony , Nwm co mogę zrobić , zacięło sie nieważne co kliknę nic sie nie dzieje , proszę o pomoc

Wydaje mi się ze dokładnie opisałem problem. Przeciwnik albo nie grał co spowodowało walkower który nie dotarł do EA lub opuścił mecz przez co rozgrywka się zacięła. Dodam ze zdażyło mi się takie coś około 2-3 razy , wtedy wyłączyłem grę i włączyłem, wyskoczył wtedy komunikat o przegranej przez walkower (oposzczenie meczu). Dlatego teraz nie wyłączyłem i będę czekać na informacje co zrobić.

Wiadomość 1 z 6 (240 wyświetleń)
Odpowiedz
0 Kudo

★ Guide

Miałem to samo dzisiaj w Division Rivalsach, koleś dostaje 3 gongi i nagle pauza - brak reakcji mojej druzyny a po skończonej połowie gra sie zawiesza.

Wiadomość 2 z 6 (222 wyświetleń)

★ Novice
@miki92montana Te 2-3 razy co mi się przytrafiły również stały się na końcu drugiej połowy i w division Rivals
Wiadomość 3 z 6 (208 wyświetleń)
Odpowiedz
0 Kudo

★★ Apprentice
Spokojnie jest antycheat on dba o to by nie było oszustów.
Wiadomość 4 z 6 (194 wyświetleń)
Odpowiedz
0 Kudo

★ Guide

No tak tak, w koncu nie ma dowodów na to ze ludzie cheatują, np te filmy z niewidzialnym rywalem to fake xD 

Wiadomość 5 z 6 (187 wyświetleń)
Odpowiedz
0 Kudo

★ Novice
@miki92montana Taką sytuacje tez raz miałem, przeciwnej drużyny nie widać, a pierwszy strzeliłem gola 😂 przegrałem 2:1 ale i tak się cieszyłem
Wiadomość 6 z 6 (180 wyświetleń)
Odpowiedz
0 Kudo

ea-help-promo-2

Masz problem z połączeniem z grą?

Jeśli nie możesz się połączyć z grą EA, wykonaj poniższe kroki, aby rozwiązać problemy.

Rozwiązywanie problemów z połączeniem

fifa-20-player-splash

Zabezpiecz swoje konto FIFA

Włącz weryfikację logowania, aby chronić swoje dane i uzyskać dostęp do aplikacji FUT Web App.

Zobacz więcej w centrum pomocy EA