Niejasny opis paczek

autor: Gotr3kk
Odpowiedz

Pierwszy Wpis

Dot.: Niejasny opis paczek

★★★ Newbie

Mnie też to spotkało, liczyłem na 5 pickow 92+ tak jak było napisane w opisie paczki. Liczę na rekompensatę

Wiadomość 21 z 90 (324 wyświetleń)
0 Kudo

★★ Novice

Również spotkałem sie z tą sytuacją prosiłbym o wyjaśnienie :D 

Wiadomość 22 z 90 (507 wyświetleń)
0 Kudo

Re: Niejasny opis paczek

★★★ Novice
@EA_Pulsar Czy wiadomo co ze sprawą ? Nie chcę żeby została przemilczana a w Niemczech rekompensata była błyskawicznie
Wiadomość 23 z 90 (496 wyświetleń)
0 Kudo

★★ Novice

@EA_Pulsar Dlaczego w Niemczech reakcja była natychmiastowa, a my nadal nie dostaliśmy żadnej informacji z Waszej strony? Błąd pokrywał się w obu krajach i jako Polacy czujemy się pokrzywdzeni i oczekujemy równego traktowania.

Wiadomość 24 z 90 (488 wyświetleń)

★ Apprentice
@Skalmaros dokladnie. Moze dla kogos 400k to drobne, ale nie kazdy ma czas na granie, a co dopiero na zarabianie na rynku. Paczka gwarantowala 5 zawodnikow 92+ i byl to pewny sposob na wzmocnienie skladu. Tymczasem dostalem slaby fodder, zero tots i kilka wypozyczen. Gdybym wiedzial to kupilbym kimmicha 96 i zostaloby jeszcze 150k w kieszeni. Mam nadzieje ze EA potraktuje nas powaznie bo w tej chwili jest to zwykle oszustwo i tyle.
Wiadomość 25 z 90 (477 wyświetleń)
0 Kudo

★ Guide

Bo jestesmy graczami 3 sortu. Taka prawda. Ile było złych tłumaczeń na nasz kraj w dawnych fifach i nic z tego nie zrobili, była gadka "to tylko błąd w tłumaczeniu" i zero rekompensat.

Wiadomość 26 z 90 (473 wyświetleń)
0 Kudo

★★ Novice

czy coś już wiadomo ?

Wiadomość 27 z 90 (403 wyświetleń)
0 Kudo

★★★★ Novice

@EA_Pulsar Paczka została poprawiona a my nie mamy żadnych informacji na temat rekompensaty, czy to oznacza że firma EA Sports traktuje graczy zależnie od kraju? W Niemczech sprawa została szybko wyjaśniona i otrzymana rekompensata a u nas nic nie wiadomo.

Wiadomość 28 z 90 (379 wyświetleń)
0 Kudo

★★ Novice
@miki92montana No i chyba tak będzie, opis paczki po cichutku został już naprawiony, a na razie cisza ze strony EA Standard smile
Wiadomość 29 z 90 (311 wyświetleń)
0 Kudo

★ Novice

Mam ten sam problem, wysłałem zgłoszenie  i zostało ono zamknięte bez żadnego kontaktu Frown mam nadzieję że ten post na forum pomoże w uzyskaniu tego co nie zostało nam dane a powinno.

Wiadomość 30 z 90 (288 wyświetleń)
0 Kudo

ea-help-promo-2

Masz problem z połączeniem z grą?

Jeśli nie możesz się połączyć z grą EA, wykonaj poniższe kroki, aby rozwiązać problemy.

Rozwiązywanie problemów z połączeniem

fifa-20-player-splash

Zabezpiecz swoje konto FIFA

Włącz weryfikację logowania, aby chronić swoje dane i uzyskać dostęp do aplikacji FUT Web App.

Zobacz więcej w centrum pomocy EA