czerwiec
Mnie też to spotkało, liczyłem na 5 pickow 92+ tak jak było napisane w opisie paczki. Liczę na rekompensatę
czerwiec
Również spotkałem sie z tą sytuacją prosiłbym o wyjaśnienie :D
czerwiec
czerwiec
@EA_Pulsar Dlaczego w Niemczech reakcja była natychmiastowa, a my nadal nie dostaliśmy żadnej informacji z Waszej strony? Błąd pokrywał się w obu krajach i jako Polacy czujemy się pokrzywdzeni i oczekujemy równego traktowania.
czerwiec
czerwiec
Bo jestesmy graczami 3 sortu. Taka prawda. Ile było złych tłumaczeń na nasz kraj w dawnych fifach i nic z tego nie zrobili, była gadka "to tylko błąd w tłumaczeniu" i zero rekompensat.
czerwiec
czy coś już wiadomo ?
czerwiec
@EA_Pulsar Paczka została poprawiona a my nie mamy żadnych informacji na temat rekompensaty, czy to oznacza że firma EA Sports traktuje graczy zależnie od kraju? W Niemczech sprawa została szybko wyjaśniona i otrzymana rekompensata a u nas nic nie wiadomo.
czerwiec
czerwiec
Mam ten sam problem, wysłałem zgłoszenie i zostało ono zamknięte bez żadnego kontaktu mam nadzieję że ten post na forum pomoże w uzyskaniu tego co nie zostało nam dane a powinno.
Jeśli nie możesz się połączyć z grą EA, wykonaj poniższe kroki, aby rozwiązać problemy.
Rozwiązywanie problemów z połączeniemWłącz weryfikację logowania, aby chronić swoje dane i uzyskać dostęp do aplikacji FUT Web App.
Zobacz więcej w centrum pomocy EA