czerwiec
Produkt: FIFA 23
Platforma:Steam-PC
Podaj na jakiej platformie grasz? PC
Która wersja systemu operacyjnego Windows zainstalowana jest na Twoim komputerze? Windows 10
Model karty Nvidia lub AMD RTX 3060 12GB
Podaj ilość pamięci RAM w GB 32GB
Czy problem pojawia się podczas korzystania z EA app? Tak
Prześlij nam identyfikator narzędzia zgłaszania błędów EA app. Korzystanie z narzędzia zgłaszania błędów EA w EA app. https://help.ea.com/pl/help/ea/ea-app/run-ea-error-report/
Jak brzmi Twój gamertag/PSN ID?
Czy problem pojawia się tylko przy włączonej rozgrywce międzyplatformowej? Nie
W którym trybie miało to miejsce? FIFA Ultimate Team
W jakim trybie? FUT Division Rivals
Czy możesz wskazać dzień (DD/MM/RRRR), w którym wystąpił błąd? 29.05 lub 30.05
O której godzinie wystąpił błąd? (GG:MM) Po godzinie 19
W jakiej strefie czasowej mieszkasz? GMT (UTC)
Jak często występuje ten problem? 100%
W jaki sposób możemy odtworzyć ten problem? Paczki Elitarne TOTS 500K oraz Paczki TOTS 400K
Co się dzieje? Opis paczki mowił o 5 wyborach piłkarzy tots 92+ a po otworzeniu okazało się że są to wypożyczenia o których nie było napisane w opisie
Co powinno się stać? Liczę na rekompenstatę w postaci co najmniej 5 wyborów piłkarzy tots 92+ ktorej nadal nie otrzymalem tydzien po rzekomej naprawie błędu. Paczek kupiłem o wiele więcej niz jedna i wydaje mi sie ze rekompenasta powinna byc o wiele bardziej owocna
W przeciagu calego wydarzenia TOTS kupilem bardzo duza ilosc paczek Elitarnych TOTS za 500k monet oraz paczek TOTS za 400k monet. W ich opisie napisane bylo ze otrzymam wybory pilkarzy 1 z 3 TOTS 92+. Wiem ze EA dowiedzialo sie o bledzie i rzekomo dalo graczom rekompensate za owy blad ale ja nadal jej nie otrzymalem, skontaktowalem sie z supportem i nadal nic. Zaczyna byc to frustrujace i irytujace. Oczekuje na otrzymanie rekompensaty prosze o odzew i pomoc.
Jeśli nie możesz się połączyć z grą EA, wykonaj poniższe kroki, aby rozwiązać problemy.
Rozwiązywanie problemów z połączeniemWłącz weryfikację logowania, aby chronić swoje dane i uzyskać dostęp do aplikacji FUT Web App.
Zobacz więcej w centrum pomocy EA