kwiecień
Produkt: FIFA 23
Platforma:Steam-PC
Podaj na jakiej platformie grasz? PC
Model karty Nvidia lub AMD GTX970
Podaj ilość pamięci RAM w GB 24
Jak brzmi Twój gamertag/PSN ID? Strzel3c_2
Czy problem pojawia się tylko przy włączonej rozgrywce międzyplatformowej? Tak
W którym trybie miało to miejsce? Tryb Kariery
W jakim trybie? Tryb kariery – zawodnik
Jak często występuje ten problem? 100%
W jaki sposób możemy odtworzyć ten problem? Nie wiem
Co się dzieje? Problem polega na tym ze nie słyszę w żadnym trybie gry komentarza nawet jak pobiorę wszystkie możliwe języki ze steama, porównywałem pliki gry z plikami znajomych i oni mają +- 40GB plików odpowiedzialnych za komentarz gdzie ja mam 11 GB gra była przeinstalowana parę razy (w tym z kont znajomych co mają te pliki) była sprawdzana spójność plików wyłączyłem deffendera i zapory dodałem pliki fify do wyjątków w defenderze Wszystkie inne dźwięki słyszę z wyjątkiem komentatorów, nie mogę zmienić języka w grze. Komentarz w ustawieniach jest na maxa podgłośniony. dzwieki gry słychac takie jak strzały piłka czy trybuny ale brak komentatorów. Z tego co znalazłem w internecie nic nie pomogło Ani grzebanie w rejestrze ani w pliku fifasetup.ini wszystko mam ustawione jak znajomi i dalej nic. Prosze o pomoc
Co powinno się stać? chce słyszeć komentarz w fifie
Problem polega na tym ze nie słyszę w żadnym trybie gry komentarza nawet jak pobiorę wszystkie możliwe języki ze steama, porównywałem pliki gry z plikami znajomych i oni mają +- 40GB plików odpowiedzialnych za komentarz gdzie ja mam 11 GB
gra była przeinstalowana parę razy (w tym z kont znajomych co mają te pliki)
była sprawdzana spójność plików
wyłączyłem deffendera i zapory
dodałem pliki fify do wyjątków w defenderze
Wszystkie inne dźwięki słyszę z wyjątkiem komentatorów, nie mogę zmienić języka w grze. Komentarz w ustawieniach jest na maxa podgłośniony. dzwieki gry słychac takie jak strzały piłka czy trybuny ale brak komentatorów. Z tego co znalazłem w internecie nic nie pomogło
Ani grzebanie w rejestrze ani w pliku fifasetup.ini wszystko mam ustawione jak znajomi i dalej nic. Prosze o pomoc
kwiecień
Hej @Strzel3c_2
Dzięki za Twoje zgłoszenie i wybacz późną odpowiedź.
Powiedz nam proszę (lub prześlij zrzut ekranu) jakie języki komentarza są dla Ciebie dostępne w grze.
Ponadto powiedz nam jeszcze czy gra była kupiona bezpośrednio poprzez Steam, czy w postaci klucza.
maj
Jeśli nie możesz się połączyć z grą EA, wykonaj poniższe kroki, aby rozwiązać problemy.
Rozwiązywanie problemów z połączeniemWłącz weryfikację logowania, aby chronić swoje dane i uzyskać dostęp do aplikacji FUT Web App.
Zobacz więcej w centrum pomocy EA