Brak kupionych fifapoints

autor: Nico0803738383
Odpowiedz

Pierwszy Wpis

Zaakceptowane rozwiązanie

Brak kupionych fifapoints

[ Edytowane ]
★★★ Newbie

Produkt: FIFA 23
Platforma:Sony Playstation 4
Podaj na jakiej platformie grasz? Sony PlayStation 4
Jak brzmi Twój gamertag/PSN ID? Jhinn61
Czy problem pojawia się tylko przy włączonej rozgrywce międzyplatformowej? Nie
W którym trybie miało to miejsce? FIFA Ultimate Team
W jakim trybie? FUT Division Rivals
Czy możesz wskazać dzień (DD/MM/RRRR), w którym wystąpił błąd? 08/05/2023
O której godzinie wystąpił błąd? (GG:MM) 16:33
W jakiej strefie czasowej mieszkasz? EET (ART) - GMT + 2:00
Jak często występuje ten problem? 100%
W jaki sposób możemy odtworzyć ten problem? Nie wiem
Co się dzieje? Nie dostałem swoich zapupionych fifapoints które kupiłem wczoraj i dzisiaj
Co powinno się stać? Powinienem mieć swoje fifapointsy

Kupiłem fifapointsy nie dostałem ich transakcje robiłem wczoraj i dzisuaj niestety do tej pory mam 0 fp kupiłem konsole z tym kontem od niemieckiego gracza może to ma wpływ ale posiadam wszystkie potwierdzenia bankowe proszę o jak najszybsza pomoc w tej sprawie

CM- Usunąłem załączniki z powodu widocznych na nich danych

Wiadomość 1 z 5 (195 wyświetleń)
Odpowiedz
0 Kudo

Zaakceptowane rozwiazanie

Dot.: Brak kupionych fifapoints

Community Manager

Cześć @Nico0803738383 

Niestety tu na forum nie możemy sprawdzić dla Ciebie tych transakcji, aby potwierdzić czy zostały już zrealizowane.  

Muszę także wyjaśnić, że jeśli kupiłeś używaną konsolę, powinieneś założyć na niej swoje własne konto PSN, ponieważ to na konsoli będzie powiązane z kontem EA poprzedniego właściciela. Sprzedawanie kont jest niezgodne z naszym regulaminem oraz regulaminem Playstation i używanie takiego konta może grozić jego zablokowaniem. 

Więcej o zakładaniu konta EA znajdziesz Tutaj

Pozdrawiam,

EA_Pulsar

EA_PulsarAHQ

Zobacz w watku

Wiadomość 2 z 5 (125 wyświetleń)

Wszystkie odpowiedzi

Community Manager

Cześć @Nico0803738383 

Niestety tu na forum nie możemy sprawdzić dla Ciebie tych transakcji, aby potwierdzić czy zostały już zrealizowane.  

Muszę także wyjaśnić, że jeśli kupiłeś używaną konsolę, powinieneś założyć na niej swoje własne konto PSN, ponieważ to na konsoli będzie powiązane z kontem EA poprzedniego właściciela. Sprzedawanie kont jest niezgodne z naszym regulaminem oraz regulaminem Playstation i używanie takiego konta może grozić jego zablokowaniem. 

Więcej o zakładaniu konta EA znajdziesz Tutaj

Pozdrawiam,

EA_Pulsar

EA_PulsarAHQ

Wiadomość 2 z 5 (126 wyświetleń)

[ Edytowane ]
★★★ Newbie

Może inaczej to mam 3 konta na tej konsoli stworzone ode mnie od zera oraz jedno poprzedniego właściciela które usunąłem niedawno i teraz tak dokonalem zakupu fifapoints przy którym wyskoczył mi błąd sprzawdzilem na wszystkich kontach czy przypadkiem gdzieś mi nie dodało niż na to na ktore chciałem ale nie nigdzie nie mam i boje sie ze No trafily na tamto konto poprzedniego właściciela tez niepokojące jest to ze przyszło mi potwierdzenie transakcji po niemiecku No i warto zaznaczyć ze pieniądze zostały pobrane s fifapointsow nie ma

Wiadomość 3 z 5 (116 wyświetleń)
Odpowiedz
0 Kudo

★★★ Newbie

Czy jest opcja kontaktu z wami telefonicznie w celu wyjaśnienia całej sytuacji bo nir mogę się dodzwonić na infolinie czy ona dalej funkcjonuje ?

Wiadomość 4 z 5 (104 wyświetleń)
Odpowiedz
0 Kudo

Re: Brak kupionych fifapoints

Community Manager

Dzięki za dodatkowe informacje. 

Skontaktuj się z naszymi doradcami poprzez naszą stronę w celu weryfikacji Twojego zamówienia. Tu na forum niewiele możemy zrobić w takiej sytuacji. 

Pozdrawiam,

EA_Pulsar

EA_PulsarAHQ

Wiadomość 5 z 5 (77 wyświetleń)

ea-help-promo-2

Masz problem z połączeniem z grą?

Jeśli nie możesz się połączyć z grą EA, wykonaj poniższe kroki, aby rozwiązać problemy.

Rozwiązywanie problemów z połączeniem

fifa-20-player-splash

Zabezpiecz swoje konto FIFA

Włącz weryfikację logowania, aby chronić swoje dane i uzyskać dostęp do aplikacji FUT Web App.

Zobacz więcej w centrum pomocy EA