Dot.: Błąd mistrzostwa

autor: miki92montana
Odpowiedz

Pierwszy Wpis

Błąd mistrzostwa

★★★ Newbie

Produkt: FIFA 23
Platforma:Microsoft XBOX One
Podaj na jakiej platformie grasz? Microsoft Xbox One
Jak brzmi Twój gamertag/PSN ID? ArcuateAmoeba76
Czy problem pojawia się tylko przy włączonej rozgrywce międzyplatformowej? Tak
W którym trybie miało to miejsce? FUT: Finał
W jakim trybie? Mistrzostwa FUT
Czy możesz wskazać dzień (DD/MM/RRRR), w którym wystąpił błąd? 14/05/2023
O której godzinie wystąpił błąd? (GG:MM) 14;55
W jakiej strefie czasowej mieszkasz? GMT (UTC)
Jak często występuje ten problem? 0% - 9%
W jaki sposób możemy odtworzyć ten problem? Ze zdjęcia
Co się dzieje? Wygrywałem 3-0 do połowy, przeciwnik prawdopobnie uciekł, a mi się zacięło
Co powinno się stać? Powinienem wygrać

Proszę o pomoc

Wiadomość 1 z 3 (163 wyświetleń)
Odpowiedz
0 Kudo

Community Manager

Hej @krystianosw 

Przykro mi, że doszło do zacięcia w tak ważnym momencie. Chcę podkreślić, że co prawda nie ma możliwości by zmienić wynik tego meczu, ale warto wykonać kilka zaleceń by w przyszłości nie dochodziło do podobnych sytuacji.

- Niektóre pliki wykorzystywane przez grę FIFA są często aktualizowane i pobierane ponownie w tle podczas grania. Czasem mogą wystąpić drobne błędy w pobieraniu tych plików, co może spowodować różne problemy, takie jak zawieszanie się gry, utraty połączenia czy kłopoty z matchmakingiem. Przejdź do Konfiguracja > Profil > Usuń, a następnie usuń wszystkie pliki oprócz:

• plików Online Pro.
  • plików ze słowami Kariera lub Droga do sławy w nazwie

- Co pewien czas wyłączaj konsolę i odłączaj ją z gniazdka na 3 min. W tym czasie warto również zrestartować swój router

EA_KalinaAHQ

Wiadomość 2 z 3 (119 wyświetleń)

★ Guide

Nie jest to wina żadnych plików, jeśli tysiace osób ma z tym problem i to nie w tym samym czasie a po "pauzie" rywala to raczej problem tkwi w tym co się dzieje gdy rywal włącza pauze i nagle gra staje (nie zawiesza się bo jak widać coś się dalej tam dzieje w procesie) a jedynym rozwiązaniem jest wyjście z gry i oddanie walkowera.

Wiadomość 3 z 3 (103 wyświetleń)

ea-help-promo-2

Masz problem z połączeniem z grą?

Jeśli nie możesz się połączyć z grą EA, wykonaj poniższe kroki, aby rozwiązać problemy.

Rozwiązywanie problemów z połączeniem

fifa-20-player-splash

Zabezpiecz swoje konto FIFA

Włącz weryfikację logowania, aby chronić swoje dane i uzyskać dostęp do aplikacji FUT Web App.

Zobacz więcej w centrum pomocy EA