2 wygrane mecze 2 porażki

autor: janoplejer
Odpowiedz

Pierwszy Wpis

2 wygrane mecze 2 porażki

★★ Newbie

Produkt: FIFA 23
Platforma:Microsoft XBOX One
Podaj na jakiej platformie grasz? Microsoft Xbox One
Jak brzmi Twój gamertag/PSN ID? Jazarecik
Czy problem pojawia się tylko przy włączonej rozgrywce międzyplatformowej? Nie
W którym trybie miało to miejsce? FIFA Ultimate Team
W jakim trybie? Squad Battles
Czy możesz wskazać dzień (DD/MM/RRRR), w którym wystąpił błąd? 04.05.2023
O której godzinie wystąpił błąd? (GG:MM) Około godziny 20
W jakiej strefie czasowej mieszkasz? EET (ART) - GMT + 2:00
Jak często występuje ten problem? 0% - 9%
W jaki sposób możemy odtworzyć ten problem? Jestem niemal pewny ze macie podglad na mecze danego konta moje konto jest powiązane z emailem [edit: email address removed] zobaczcie proszę dwa ostatnie mecze w trybie squad battle challenge z wynikiem na moja nie korzyść 3:0 w rzeczywistości obydwa wygrałem
Co się dzieje? Witam w dniu dzisiejszym 04.05.2023 można było odczuć wyraźne kłopoty z serwerem, podczas dwóch meczy w trybie squad battles wystąpił błąd, wygrałem dwa z dwóch rozgrywanych meczy po zakończeniu meczów obraz ładowania trwał w przysłowiowa nieskończoność wiec zresetowałem grę ku mojemu zdziwieniu obydwa mecze gra zaliczyła mi jako porażkę 3:0 .. moje konto jest powiązane z emailem [edit: email address removed] może to jest blachy temat aczkolwiek poczułem się oszukany
Co powinno się stać? Rekompensata w postaci profitów płynących za dwa wcześniej wspomniane mecze

Mecz wygrany ladowal ekran menu bardzo długo po resecie gry zaliczało porażkę 

Wiadomość 1 z 5 (140 wyświetleń)
Odpowiedz
0 Kudo

Dot.: 2 wygrane mecze 2 porażki

[ Edytowane ]
Community Manager

Hej @janoplejer 

Nie mam możliwości sprawdzenie historii twoich meczów tu na forum. 

Jeśli pomimo wygranej wynik został zaliczony na korzyść przeciwnika oznacza to, że z jakiejś przyczyny nastąpiło rozłączenie gry po Twojej stronie i tak zostało to wykryte przez system. 

Może się to zdarzyć z wielu powodów a jeśli problem powtarza się często sprawdź poniższe zalecenia, które pomogą zsynchronizować połączenie. 

• Zmień ustawienia DNS 

Spoiler
  1. Naciśnij przycisk Xbox na swoim kontrolerze.
  2. Przejdź do sekcji Ustawienia.
  3. Wybierz Sieć.
  4. Wybierz Ustawienia sieciowe.
  5. Wybierz Ustawienia zaawansowane.
  6. Wybierz Ustawienia DNS.
  7. Wybierz Ręcznie i wprowadź następujące wartości:
    • Podstawowy 8.8.8.8
    • Zapasowy 8.8.4.4

• Wyczyść adres MAC konsoli 
Spoiler
Naciśnij Start w głównym menu Xbox.
Przejdź do Ustawień.
Wybierz Ustawienia sieciowe, Ustawienia zaawansowane, Alternatywny adres Mac i wreszcie Wyczyść.
  • Upewnij się, czy konsola podłączona jest kablem do internetu. 

Powodzenia,

EA_Pulsar

EA_PulsarAHQ

Wiadomość 2 z 5 (127 wyświetleń)

★★★ Newbie
@EA_Pulsar gram na PC i mam ten sam problem, co zagram w sqad battles i wygrywam mecz to po zakończeniu meczu wyskakuje błąd połączenia, a u mnie to robi różnice bo jeśli by wszystko zaliczyło to bym awansował wyżej. to raczej nie jest wina połączenia bo inne gry działają normalnie (nawet BF 2042)...
Wiadomość 3 z 5 (98 wyświetleń)
Odpowiedz
0 Kudo

★★★ Newbie
@EA_Pulsar prosił bym o jakieś rozwiązanie tego problemu i jakąś rekompensatę bo to nie bardzo że my poświęcamy czas na mecz i mamy 0 pkt po zakończeniu go, a to nie jest przecież gra free to play -_-
Wiadomość 4 z 5 (97 wyświetleń)
Odpowiedz
0 Kudo

Community Manager

Hej @mati32165  Daj nam znać z jakiego rodzaju połączenia korzystasz dokładnie i czy gra została zainstalowana na twoim PC w domyślnej lokalizacji.

Sprawdź też czy zamknięcie aplikacji działających w tle pomoże w Twoim przypadku.  Możesz wykonać też  tryb czystego rozruch komputera.  

Zrestartuj router i przetestuj grę ponownie. 

EA_Pulsar

EA_PulsarAHQ

Wiadomość 5 z 5 (76 wyświetleń)

ea-help-promo-2

Masz problem z połączeniem z grą?

Jeśli nie możesz się połączyć z grą EA, wykonaj poniższe kroki, aby rozwiązać problemy.

Rozwiązywanie problemów z połączeniem

fifa-20-player-splash

Zabezpiecz swoje konto FIFA

Włącz weryfikację logowania, aby chronić swoje dane i uzyskać dostęp do aplikacji FUT Web App.

Zobacz więcej w centrum pomocy EA