grudnia 2019
– ostatnio edytowany
stycznia 2020
przez
EA_Kuba
Nie mogę uruchomić aplikacji origin, a przeinstalować też nie mogę, ponieważ instalator się nie uruchamia. Udało mi się jedynie zainstalować, gdy pobrałem go z płyty gry, ale nadal nic. Jedyne co wyskakuje to okienko widoczne na sreenie niżej.
grudnia 2019
Witaj
Instalatora orgin nie pobiera się z płyty zawsze ze strony https://www.origin.com/pol/pl-pl/store/download
grudnia 2019
Z strony się nie uruchamia.
grudnia 2019
Jeżeli problem występuje tylko na jednym komputerze, jest to problem lokalny (systemu). Możesz spróbować pobrać grę jeszcze w trybie awaryjnym z obsługą sieci - Safe Mode z Obsługą Sieci
Dodatkowo zerknij jeszcze tutaj.
Powodzenia!
grudnia 2019
Pobrałem gry w trybie awaryjnym, ale ja chcę żeby origin normalnie się uruchamiał i szukam rozwiązania tego problemu.
grudnia 2019
Zazwyczaj wyczyszczenie pamięci podręcznej Origin rozwiązuje sprawę.
grudnia 2019
Nadal nie pomogło
grudnia 2019
Hej @raflik365
Jeśli powyższe rozwiązania nie pomogły Ci w uporaniu się z problemem, spróbuj wykonać poniższe kroki:
1. Usuń Origin z komputera po czym pobierz pełny instalator (219MB) z oficjalnej strony OriginSetup
2. Po pobraniu uruchom instalator jako administrator
3. Upewnij się, że program Origin nie jest blokowany przez inny program na Twoim komputerze.
grudnia 2019
Po pierwsze instalator się nie uruchamia, po drugie próbowałem reinstalacji, która nie rozwiązała problemu, po trzecie nic nie blokuje mi aplikacji Origin
Przestrzegaj tych zasad i wytycznych, gdy publikujesz coś na forum Origin.
Przeczytaj zasadyJeśli nie możesz się połączyć z grą EA, wykonaj poniższe kroki, aby rozwiązać problemy.
Rozwiązywanie problemów z połączeniem