stycznia 2023
Produkt: FIFA 23
Platforma:PlayStation 5 Digital Edition
Podaj na jakiej platformie grasz? Sony PlayStation 5
Jak brzmi Twój gamertag/PSN ID? Postraszek2115
Czy problem pojawia się tylko przy włączonej rozgrywce międzyplatformowej? Nie
W którym trybie miało to miejsce? FIFA Ultimate Team
W jakim trybie? Squad Battles
Czy możesz wskazać dzień (DD/MM/RRRR), w którym wystąpił błąd? 25.01.2023
O której godzinie wystąpił błąd? (GG:MM) 12:05
W jakiej strefie czasowej mieszkasz? ECT - GMT + 1:00
Jak często występuje ten problem? 100%
W jaki sposób możemy odtworzyć ten problem? Proszę o otrzymanie poprawnej edycji karty Thibo Courtois
Co się dzieje? Hej, dziś tj. 25.01.2023r. o godzinie ok. 12:05 w aplikacji WebApp otworzyłem paczkę ze sklepu o wartości 350k. Wyleciał mi z niej Thibo Courtois w wersji złotej z overall 90. Od wczoraj powinien wypadać w wersji TOTY - gdzie mogę zgłosić ten błąd / kiedy zostanie przyznana poprawna forma karty.
Co powinno się stać? Otrzymanie poprawnej edycji karty Thibo Courtois
Hej, dziś tj. 25.01.2023r. o godzinie ok. 12:05 w aplikacji WebApp otworzyłem paczkę ze sklepu o wartości 350k. Wyleciał mi z niej Thibo Courtois w wersji złotej z overall 90. Od wczoraj powinien wypadać w wersji TOTY - gdzie mogę zgłosić ten błąd / kiedy zostanie przyznana poprawna forma karty.
Rozwiązane! Idź do rozwiązania.
stycznia 2023
Cześć wszystkim,
Dziękujemy Wam za zgłoszenia.
Opisany przez Was problem został rozwiązany przez nasz zespół i w niedługim czasie właściwa wersja karty trafi na Wasze konta.
stycznia 2023
Trafiłem zwykłego złotego courtois podczac eventu z obroncami i bramkarzem toty z player picku 75+. Czy jest to możliwe czy powinna być to karta toty
stycznia 2023
stycznia 2023
stycznia 2023
Ja tez tak samo
stycznia 2023
Mam dokładnie ten sam problem. Trafiłem złotego Courtois.
stycznia 2023
Ja miałem dzisiaj ok 11 taka sama sytuacje tylko ze zamiast TOTY wypadł mi zwykły modric, gdzie mogę to zgłosić ?
stycznia 2023
stycznia 2023
Produkt: FIFA 23
Platforma:PlayStation 5
Podaj na jakiej platformie grasz? Sony PlayStation 5
Jak brzmi Twój gamertag/PSN ID? Karol_JJ96
Czy problem pojawia się tylko przy włączonej rozgrywce międzyplatformowej? Tak
W którym trybie miało to miejsce? FIFA Ultimate Team
W jakim trybie? FUT Division Rivals
Czy możesz wskazać dzień (DD/MM/RRRR), w którym wystąpił błąd? 25.01.2023
O której godzinie wystąpił błąd? (GG:MM) 14:15
W jakiej strefie czasowej mieszkasz? GMT (UTC)
Jak często występuje ten problem? 100%
W jaki sposób możemy odtworzyć ten problem? Otwieranie paczek, z których zamiast kart w wersji TOTy wypadają zloci zawodnicy.
Co się dzieje? Owietrajc paczke za wyzwanie, zamiast Thibaut Courtois w wersji toty wypadł mi złoty Thibaut Courtois.
Co powinno się stać? Prosze o zawrócenie Thibaut Courtois w wersji TOTY.
Thinaut Courtois
stycznia 2023
Jeśli nie możesz się połączyć z grą EA, wykonaj poniższe kroki, aby rozwiązać problemy.
Rozwiązywanie problemów z połączeniemWłącz weryfikację logowania, aby chronić swoje dane i uzyskać dostęp do aplikacji FUT Web App.
Zobacz więcej w centrum pomocy EA