stycznia 2023
To samo. Mam nadzieję, że do wymiany będzie dorzucona jeszcze jakaś rekompensata. Paczka obrońców czy coś tego typu
stycznia 2023
ja dostalem zlotego courtuois juz kiedy jak byli obroncy i nadal nie widze toty mam tez hollanda erlinga kiedy oni to naprawia czemu kurde kazdy tarfia toty a ja albo zlote karty albo zmistrzostw swiata ludzie tyle lat jest fifa czemu takie rzeczy sie dzieja zabrac tak ale oddac to juuz nie
stycznia 2023
Bardzo długo to trwa...ceny spadają:/ jestem już stratny bardzo dużo coinsów. Jak długo to jeszcze będzie trwało?
stycznia 2023
Halo! Jak długo to potrwa cena spadła już 300k!!!!! Domagam się, aby do wymiany karty były coinsy/fifa pointsy w ostateczności paczki o tej wartości!!!
stycznia 2023
Hmm czy wymiana już nastąpiła? Może tylko u mnie jeszcze nie było wymiany nikt nic nie piszę? Proszę o informację czy wymiana już nastąpiła. Bo u mnie dalej widnieje złota karta
stycznia 2023
Hej wszystkim,
Opisany przez Was problem został rozwiązany. Gracze których ten problem dotknął otrzymali odpowiednią wiadomość w grze.
Dziękujemy za Waszą cierpliwość w czasie kiedy problem był rozwiązywany.
https://twitter.com/EAFIFADirect/status/1620402334793613315?s=20&t=yEjVR2J3zGDVMSxtY1rI3g
lutego 2023 – ostatnio edytowany lutego 2023
@EA_KubaWitam również otrzymałem złotą wymienną kartę Leo Messiego podczas eventu jednak na supporcie napisali mi jedynie że kartę sprzedałem i urwali temat
FUT ogrywam dopiero chwilę nie miałem pojęcia że jest to błąd i kartę należy trzymać ale mam rozumieć że mi już rekompensata nie przysługuje trochę żałosne ze strony EA tak traktować nowych graczy
Jeśli nie możesz się połączyć z grą EA, wykonaj poniższe kroki, aby rozwiązać problemy.
Rozwiązywanie problemów z połączeniemWłącz weryfikację logowania, aby chronić swoje dane i uzyskać dostęp do aplikacji FUT Web App.
Zobacz więcej w centrum pomocy EA