Problem z Ea Play

autor: Boratalke77
Odpowiedz

Pierwszy Wpis

Highlighted
Zaakceptowane rozwiązanie

Problem z Ea Play

★ Novice

Witam, dzisiaj kupiłem ea play tak naprawdę tylko dla 3500xp do fifa 23 UT. Co mogę zrobić aby je dostać? Sezon kończy się w czwartek rano, a potrzebuje tych punktów xp do odblokowania nagrody za 30poziom.. Proszę o szybka pomoc, na Twitterze ea Help nie odpisuje, a jak próbuje skontaktować się tu przez stronę nie wyświetla mi emaila na który mogę napisać. Dodam że gram na PS5

Wiadomość 1 z 3 (457 wyświetleń)
Odpowiedz
0 Kudo

Zaakceptowane rozwiazanie

Dot.: Problem z Ea Play

[ Edytowane ]
Community Manager

Na ogół w przypadku, kiedy na koncie EA brakuje zawartości i zależy Ci na jak naszybszym rozwiązaniu , warto skontaktuj się z nami poprzez czat.

Natomiast w chwili obecnej dotarło do nas wiele zgłoszeń odnosnie brakujących punktów doswiadczenia. Zgodnie z informacja zawartą na naszej stronie "Na razie nasi doradcy nie mogą przyznać XP". 

EA Help banner.JPG

Jeśli pojawią się dodatkowe aktualizacje - damy znać. Śledźcie nas także nasz kanał @EASPORTSFIFA  oraz  @EAHelp.

Pozdrawiam,

_Kalina

EA_KalinaAHQ

Zobacz w watku

Wiadomość 2 z 3 (440 wyświetleń)

Wszystkie odpowiedzi

[ Edytowane ]
Community Manager

Na ogół w przypadku, kiedy na koncie EA brakuje zawartości i zależy Ci na jak naszybszym rozwiązaniu , warto skontaktuj się z nami poprzez czat.

Natomiast w chwili obecnej dotarło do nas wiele zgłoszeń odnosnie brakujących punktów doswiadczenia. Zgodnie z informacja zawartą na naszej stronie "Na razie nasi doradcy nie mogą przyznać XP". 

EA Help banner.JPG

Jeśli pojawią się dodatkowe aktualizacje - damy znać. Śledźcie nas także nasz kanał @EASPORTSFIFA  oraz  @EAHelp.

Pozdrawiam,

_Kalina

EA_KalinaAHQ

Wiadomość 2 z 3 (441 wyświetleń)

Community Manager

Oznaczę odpowiedź @EA_Kalina jako rozwiązanie. 

Wiadomość 3 z 3 (334 wyświetleń)

ea-help-promo-2

Masz problem z połączeniem z grą?

Jeśli nie możesz się połączyć z grą EA, wykonaj poniższe kroki, aby rozwiązać problemy.

Rozwiązywanie problemów z połączeniem

fifa-20-player-splash

Zabezpiecz swoje konto FIFA

Włącz weryfikację logowania, aby chronić swoje dane i uzyskać dostęp do aplikacji FUT Web App.

Zobacz więcej w centrum pomocy EA