Re: orgin niet kunnen downloaden

door selenastreur
Beantwoorden

Oorspronkelijke bericht

Re: orgin niet kunnen downloaden

★ Apprentice
@Trismagistos weet niet of je een mailadres hebt dan ik het filmpje wat ik ervan heb gemaakt naar je sturen want hier lukt het niet op
Bericht 10 van 72 (454 Weergaven)
Beantwoorden
0 Kudos

Re: orgin niet kunnen downloaden

[ Bewerkt ]
★ Apprentice

....

Bericht 11 van 72 (484 Weergaven)
Beantwoorden
0 Kudos

Re: orgin niet kunnen downloaden

★ Apprentice
en heb geen 1 cc of wat dan ook tussen mn mods allemaal eruit gehaald omdat het misschien een virus kan zijn maar dat is ook niet het probleem dus ik weet niet wat het anders kan zijn
Bericht 12 van 72 (482 Weergaven)
Beantwoorden
0 Kudos

Re: orgin niet kunnen downloaden

★★★★★ Expert
De Origin cliënt niet kunnen installeren is een apart probleem en daarvoor bestaat ook een aparte forumtak, @selenastreur. Je kan een hier reactie plaatsen met de vraag of probleem.

Voor onderwerpen die te maken hebben met een technische probleem over Origin: https://answers.ea.com/t5/Technische-problemen/bd-p/origin-nl


Heb je nou installatiepakketten van de genoemde Microsoft webpagina gedownload en geïnstalleerd, voor beide ontbrekende bestanden?
Voor de installatie en wijzigen van de instellingen dien je zijn aangemeld op een Windows gebruikersaccount met Administrator rechten.
Een 64-bits versie van Windows heeft beiden nodig. Probeer de reparatieoptie, als deze vermeld wordt.
Zorg dat je "Gebruikersaccountbeheer" en beveiligingssoftware tijdelijk hebt uitgeschakeld en start de installatieprogramma's als een Administrator.
Daarna computer ook eens opnieuw opstarten. Nog eens nagaan of er dan nieuwe updates voor Windows beschikbaar zijn: https://support.microsoft.com/nl-nl/windows/windows-10-bijwerken-3c5ae7fc-9fb6-9af1-1984-b5e0412c556...
https://support.microsoft.com/nl-nl/topic/de-laatste-ondersteunde-visual-c-downloads-2647da03-1eea-4...

De laatste versie van de Origin cliënt kan je hier downloaden: https://www.origin.com/nld/nl-nl/store/download


Mocht De Sims 4 niet starten, zorg dat je De Sims 4 ontdaan heb van alle aangepaste inhoud (zogenoemde "modificaties").
Hoe je de cache van de Origin cliënt kan leegmaken: https://help.ea.com/nl-nl/help/faq/clear-cache-to-fix-problems-with-your-games
De map van De Sims 4, die in je "Documenten\Electronic Arts\" staat hernoemen, net als alle andere mappen die deze naam hebben.
Repareer De Sims 4 via de Origin cliënt, dit doe je door rechts te klikken op De Sims 4 in je spelbibliotheek en daarna "Repareren" optie te kiezen.
Controleer of De Sims 4 ook nou is bijgewerkt.
Vervolgens De Sims 4 schoon starten en met een nieuwe Sim / huishouden testen of je probleem is verholpen.

Controleer of je computer voldoet aan de gevraagde systeemeisen van De Sims 4 (basisspel, normale versie): https://www.origin.com/nld/nl-nl/store/the-sims/the-sims-4#store-page-section-requirements
Om aanvullende inhout te kunnen gebruiken dient je computer weer aan hun systeemeisen te voldoen.

Start een spel van Origin altijd via de Origin cliënt.
Je dient overige en onnodige openstaande software volledig hebben afgesloten.
Gebruik bij voorkeur een bekabelde internetverbinding.
De "Gebruikersaccountbeheer" en beveiligingssoftware (tijdelijk) uitschakelen.
Start de Origin cliënt als een Administrator. Rechtsklik op diens snelkoppeling en dan "Uitvoeren als administrator" kiezen uit het net verschenen menu.

Mogelijk dienen de stuurprogramma's van je computer nog worden bijgewerkt. Start met het stuurprogramma van je videokaart. Je zal de computer opnieuw moeten opstarten, na een voltooide installatie.
Je kan hier de stuurprogramma's vinden voor NVidia: https://www.nvidia.com/Download/index.aspx?&lang=en-us
Je kan hier de stuurprogramma's vinden voor Intel: https://downloadcenter.intel.com/
Je kan hier de stuurprogramma's vinden voor ATI en AMD: https://www.amd.com/en/support
Zijn alle nog beschikbare updates voor Windows gedownload en geïnstalleerd? Denk ook aan de optionele updates. Aansluitend zal je de computer opnieuw moeten opstarten. Mogelijk dien je ook deze stappen te herhalen.
https://support.microsoft.com/nl-nl/windows/windows-10-bijwerken-3c5ae7fc-9fb6-9af1-1984-b5e0412c556...

Mocht De Sims 4 starten, dan de grafische instellingen bij de spelopties verlagen en aanpassen. De laptopmodus uitproberen.
Windows Schoon Starten: https://support.microsoft.com/nl-nl/topic/windows-schoon-opstarten-da2f9573-6eec-00ad-2f8a-a97a1807f...
De beeldschermresolutie naar 1024×768 verlagen.
Lukt het om De Sims 4 te starten in de venstermodus?
Mocht je computer beschikt over meerdere videokaarten, dan dien je altijd de betere videokaart (meestal NVidia) hebben geselecteerd om spellen te draaien en dus niet de basis ingebouwde "videokaart", want die is meestal niet geschikt om zwaardere software te draaien, zoals spellen.
De "Origin in-game" uitschakelen.
Je dient overige en onnodige apparaten hebben losgekoppeld en uitgeschakeld. Je dient maar 1 monitor te gebruiken.
Mocht je soms de hardware van je computer hebben overgeklokt, dan dien je de standaardwaarden van diens fabrikanten terugzetten.
Schone installatie van de videokaart stuurprogramma's doen. Instructies hiervoor Nvidia: http://nvidia.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/2900/kw/install/session/L3RpbWUvMTQxODI0ODI1NS9za... Instructies hiervoor ATI en AMD: http://support.amd.com/en-us/kb-articles/Pages/AMD-Clean-Uninstall-Utility.aspx


Mocht je nog problemen hebben, dan graag je DxDiag informatie bij je reactie plaatsen: https://help.ea.com/nl/help/pc/how-to-gather-dxdiag-information/ Wel opslaan als een tekstbestand ("DxDiag64.txt" als voorbeeld) en als een bijlage toevoegen bij je reactie.

Zie je nog een foutmelding of zo iets, dan kan je hiervan een schermafdruk maken, opslaan als een *.jpg afbeelding en deze weer als een bijlage toevoegen bij je reactie.

Groetjes.
Bericht 13 van 72 (486 Weergaven)
Beantwoorden
0 Kudos

Re: orgin niet kunnen downloaden

★ Apprentice
@RealSimmor0 orgin doet het wel maar de sims 4 niet
Bericht 14 van 72 (482 Weergaven)
Beantwoorden
0 Kudos

Re: orgin niet kunnen downloaden

Champion

@selenastreur Sorry voor de wat latere reactie maar Je kan eventueel jouw video ook delen op je eigen profiel pagina. Als je op je profiel klikt kan je zelf  foto's delen en video's Je zou je video ook kunnen opladen naar YouTube en de link hier delen. Mijn mailadres kan ik hier niet delen. Dat is tegen de regels van het Answers HQ forum dus dat doe ik niet. 

Inmiddels ben je niet de enige die met dit probleem zit. Er zijn op dit moment meer spelers die problemen ondervinden tussen Origin en De Sims 4. Ik ben nu in overleg met een aantal Hero's en andere helpers op het forum om te kijken wat hieraan kan worden gedaan. Deze spelers komen van over de hele wereld dus je zult jammer genoeg even moeten wachten op een antwoord. Ik kom er hoe dan ook op terug.

 

Alvast bedankt voor je geduld.

CCP Champion Banner - Red.png


Let op:
ik ben een vrijwilliger - ik werk dus niet voor EA. / Klik op "Ik ook" - Als je hetzelfde probleem hebt
Geef XP – Voor nuttige opmerkingen (help anderen vooruit) en markeer de oplossing - Als een antwoord jou heeft geholpen.


Bericht 15 van 72 (478 Weergaven)
Beantwoorden
0 Kudos

Re: orgin niet kunnen downloaden

★★★★★ Expert

Zie dat gedeelte in mijn gegeven reactie, @selenastreur. Heb je de basisstappen helemaal gedaan? Voldoet je computer aan de gevraagde systeemeisen? Heb je de andere stappen / suggesties geprobeerd? Dan plaats je DxDiag informatie en de afbeelding van de (fout)melding bij je reactie.

Groetjes.
Bericht 16 van 72 (479 Weergaven)
Beantwoorden
0 Kudos

Re: orgin niet kunnen downloaden

Champion

@selenastreur Ik heb nog even nagevraagd!. Zou je ons willen vertellen welk antivirus programma je gebruikt? Het kan zijn dat de regels die dat antivirus programma gebruikt zo streng zijn dat ze de juiste installatie van Origin en De Sims 4 tegenwerken. Maar het zou ook zo kunnen zijn dat de instellingen van Origin zelf moeten worden aangepast. Om te weten welk antivirusprogramma je gebruikt, kan je in het apps en onderdelen beheer van het Windows instellingenmenu kijken.

 

Stappenplan

Het advies is om eerst Origin de de-installeren via dat Apps en onderdelen menu van Windows.

Dan zal je je computer opnieuw moeten opstarten. 

Daarna kan je Origin en De Sims 4 opnieuw proberen te installeren maar vlak daarvoor zal je je antivirusprogramma even moeten pauzeren of uitschakelen. Zodra je Origin en de Sims 4 hebt geïnstalleerd zet je het antivirusprogramma weer aan.

 

Als dat allemaal niet heeft gewerkt dan kijken we nog eens naar de instellingen van Origin zelf.

 

Veel succes.

 

 

CCP Champion Banner - Red.png


Let op:
ik ben een vrijwilliger - ik werk dus niet voor EA. / Klik op "Ik ook" - Als je hetzelfde probleem hebt
Geef XP – Voor nuttige opmerkingen (help anderen vooruit) en markeer de oplossing - Als een antwoord jou heeft geholpen.


Bericht 17 van 72 (474 Weergaven)
Beantwoorden
0 Kudos

Re: orgin niet kunnen downloaden

★ Apprentice
@Trismagistos ik heb geen anti virus programma meer had ik hiervoor wel maar heeft het altijd gedaan de sims.. wat moet ik nu precies doen...
Bericht 18 van 72 (453 Weergaven)
Beantwoorden
0 Kudos

Re: orgin niet kunnen downloaden

★ Apprentice
@Trismagistos orgin zelf doet het wel gewoon maar de sims 4 lukt niet lijkt net alsof die m opstart maar dan kom ik weer bij orgin
Bericht 19 van 72 (452 Weergaven)
Beantwoorden
0 Kudos

Wil je nog meer Sims?

Check onze Sims-forums voor tutorials en allerlei andere Sim-dingetjes.

Meer weergeven

ea-help-promo-2

Houd je account veilig

We controleren of jij het bent door je een code te sturen voor je vertrouwde apparaten.

Meer over aanmeldingsverificatie op EA Help