Help us improve Answers HQ! Take Survey No, Thanks

Who Me Too'd this topic

Accepted Solution
After update: Greedos contract is not fullfilled anymore
[ Edited ]
★ Apprentice

Product: Star Wars: Galaxy of Heroes
Platform:Android Phone
What type of device are you experiencing the issue with? Samsung S7
OS Version na
Ally Code: (Find it here: http://bit.ly/AllyCode ) 347-729-642
What type of issue do you have? Gameplay
How often does the bug occur? Every time (100%)
Summarize your bug I am manualy playing with a Greedo lead to fullfill his contract and the corresponding BH quest. After todays update the blue neutral markers for a fullfilled contract are not showing up, after I hit 10 times chars with basics which are below 50% TM. The percentages are full in the bottom right, which mark the progress of the contract fullfilment. The blue markers, who to attack are stying. Yes, I counted several times, checked in several tries if the counter in the quests adds up, but it did not. Yesterday it worked fine, before the update. Today, after the update, not anymore
Steps: How can we find the bug ourselves? I played in the GW and mod battles, please try yourself.
Connection Type Wifi
Please select your region Europe
Country

Product: Star Wars: Galaxy of Heroes
Platform:Android Phone
What type of device are you experiencing the issue with? Samsung S7
OS Version na
Ally Code: (Find it here: http://bit.ly/AllyCode ) 347-729-642
What type of issue do you have? Gameplay
How often does the bug occur? Every time (100%)
Summarize your bug I am manualy playing with a Greedo lead to fullfill his contract and the corresponding BH quest. After todays update the blue neutral markers for a fullfilled contract are not showing up, after I hit 10 times chars with basics which are below 50% TM. The percentages are full in the bottom right, which mark the progress of the contract fullfilment. The blue markers, who to attack are stying. Yes, I counted several times, checked in several tries if the counter in the quests adds up, but it did not. Yesterday it worked fine, before the update. Today, after the update, not anymore
Steps: How can we find the bug ourselves? I played in the GW and mod battles, please try yourself.
Connection Type Wifi
Please select your region Europe
Country

no picture

(232 Views)
Who Me Too'd this topic