październik
październik
Miałem dokładnie ten sam problem, tyle że już w kwalifikacjach, ten problem występuje podobno tylko na stadionach fut champions w związku z czym na innych trybach go nie doświadczyłem. I bądź co bądź to gamebreaking bug z ich strony i jest to coś co uniemożliwia Ci zagranie turnieju na którym Ci zależy i z którego tak na dobrą sprawę bazujesz budowanie swojego zespołu. Szczególnie jeżeli wydajesz na tą grę pieniądze i marnujesz swój czas. Zdecydowanie nie jest to sprawiedliwe, biorąc pod uwagę że błąd był raczej tylko na PC'tach.
październik – ostatnio edytowany październik
Dzięki @bananonce, że podzieliłeś się z nami rozwiązniem, które Tobie pomogło
Dajcie znać czy usunięcie dodatków kosmetycznych do stadionu typu kartoniady, tifo itp, pomogło też Wam @Shymanskyyy @matysssek @HanySs_1992 @Spejson420HWDP @Jakubbo_ @45455g @krt38pl
Pozdrawiam,
_Kalina
październik
październik
październik – ostatnio edytowany październik
@Shymanskyyy dzięki za podzielenie się z nami swoimi spostrzeżeniami. Przyglądamy się tej sytuacji. W międzyczasie warto wypróbować kroki, które zaproponowali inni gracze:
#1Nie jest to co prawda rozwiązanie problemu, ale zauważyłem że po wyłączeniu matchmakingu wg przybliżonej lokalizacji trochę rzadziej tracę kontrolę nad zawodnikami, spróbujcie u siebie i dajcie znać czy coś pomogło
#2Miałem ten sam problem. Na Originie klikając w ustawienia fify dałem "napraw grę" i zoptymalizowałem grę przez sterowniki NVIDIA GEFORCE EXPERIENCE.
#3 Nie masz przypadkiem ustawionego Stadionu FUT Champions? ja miałem, zmieniłem na inny i od razu pomogło
#4 W FUT Champions pomogło mi usunięcie wszystkich sektorówek, TIFO itd. ze stadionu. Wtedy mogę rozgrywać mecze bez zwolnionego tempa.
październik
październik
Czy komuś się udało w końcu raz a porządnie rozwiązać ten problem? Najlepiej jakby EA to rozwiązało, ale chyba niezbyt się do tego palą.
październik
Coś mi się wydaje że jeszcze se poczekamy.
listopad
Jeśli nie możesz się połączyć z grą EA, wykonaj poniższe kroki, aby rozwiązać problemy.
Rozwiązywanie problemów z połączeniemWłącz weryfikację logowania, aby chronić swoje dane i uzyskać dostęp do aplikacji FUT Web App.
Zobacz więcej w centrum pomocy EA