Brak paczek za kwalifikacje FUT przez Wasze problemy

autor: freqxu
Odpowiedz

Pierwszy Wpis

Brak paczek za kwalifikacje FUT przez Wasze problemy

★★★★ Novice

Produkt: FIFA 23
Platforma:PC
Podaj na jakiej platformie grasz? PC
Model karty Nvidia lub AMD RTX3060
Podaj ilość pamięci RAM w GB 8
Jak brzmi Twój gamertag/PSN ID? freqxu
Czy problem pojawia się tylko przy włączonej rozgrywce międzyplatformowej? Nie
W którym trybie miało to miejsce? FUT: Play-off
W jakim trybie? Mistrzostwa FUT
Czy możesz wskazać dzień (DD/MM/RRRR), w którym wystąpił błąd? 01.02.2023
O której godzinie wystąpił błąd? (GG:MM) 12.00
W jakiej strefie czasowej mieszkasz? ECT - GMT + 1:00
Jak często występuje ten problem? 100%
W jaki sposób możemy odtworzyć ten problem? Nie wiem, to chyba nie moja sprawa, co nie?
Co się dzieje? Podczas rozgrywania ostatniego meczu kwalifikacji, jak zwykle podczas każdego sezonu musieliście coś zepsuć przy aktualizacji i 80% graczy nie mogło grać ani Division Rivals, ani kwalifikacji. Pech chciał, że byłem w trakcie meczu. Przez niespełna 24h próbowałem dostać się do trybu Division Rivals, żeby zobaczyć czy jak zwykle zostanę przez Was oszukany. Dzisiaj udało mi się zalogować do tej żałosnej gry, po czym okazało się, że standardowo mnie oszukaliście i za rozegranie meczów kwalifikacyjnych dostałem nic. Już pomijam fakt, że przez prawie 24h nie działały żadne tryby online, na forum nie raczyliście nikomu odpisać, a na twitterze pojawiła się wymowna wypowiedź w stylu "gracze zgłaszają nam problemy, analizujemy to" i nikt nie dostanie za to żadnej innej rekompensaty niż "przepraszamy", które słyszymy już N-ty raz. Podczas premiery, po premierze, po nieudanych patchach, po oszustwach (na które w dodatku przyzwalacie), po tym jak zniszczyliście rynek kartami bohaterów, po tym jak obiecaliście ludziom paczki, których nigdy nie dostali. Cały ten Wasz support idzie rozbić o kant...
Co powinno się stać? O ile się nie mylę, to po rozegraniu 10 meczy kwalifikacyjnych powinno się dostać nagrody, chyba, że tutaj też się coś zmieniło.

Cała otoczka, którą EA daje swoim Klientom, tj. brak supportu z prawdziwego zdarzenia (użytkownicy sami muszą się informować o błędach, potencjalnych rozwiązaniach), niszczenie gry poprzez wprowadzenie błędnych paczek, które gwarantowały bohaterów FUT i najlepszych zawodników, a następnie zapewnianie graczy o rekompensacie, która nigdy się nie odbyła, sprzedaż kart za prawdziwe pieniądze przez pracowników EA, niezapowiedziane przerwy serwisowe w ostatnim dniu, kiedy można rozegrać meczy o lepsze nagrody. W żadnej branży nie spotkałem się z czymś takim i ktoś w końcu powinien iść z Wami do sądu. Na szczęście z tego co czytam, pozostaje nieliczna banda głupców, którzy jeszcze kupują te śmieszne FIFA Pointsy (w przypadku których zawsze potraficie zareagować w ciągu godziny i rozwiązać problem xDDD) i zdecydowana większość kupiła ten szrot po raz ostatni. Bo nikt nie lubi, kiedy nie szanuje się jego osoby, jego czasu i jego pieniędzy. Żałosna firma.

Wiadomość 1 z 1 (126 wyświetleń)

ea-help-promo-2

Masz problem z połączeniem z grą?

Jeśli nie możesz się połączyć z grą EA, wykonaj poniższe kroki, aby rozwiązać problemy.

Rozwiązywanie problemów z połączeniem

fifa-20-player-splash

Zabezpiecz swoje konto FIFA

Włącz weryfikację logowania, aby chronić swoje dane i uzyskać dostęp do aplikacji FUT Web App.

Zobacz więcej w centrum pomocy EA