Help ons Answers HQ te verbeteren! Meedoen aan onderzoek Nee, bedankt

Re: verbannen van de transfermarkt

door EA_Neil
Beantwoorden

Oorspronkelijke bericht

verbannen van de transfermarkt

★★★ Newbie

ik was gisteren lekker potjes rivale aan het spelen en naar 8 potjes spelen kreeg ik op eens de melding dat ik geschorst zou moeten zijn van de transfermarkt of zo iets, de reden daar van zou moeten zijn dat ik iets te maken zou moeten hebben met munten contributie, ik snap daar niks van want ik heb daar helemaal niks mee te maken, ik koop ieder jaar voor meer als 350 euro een Fifa punten en ik speel die game dagelijks en nu word ik op een verbannen voor iets waar ik niks mee te maken heb. graag hoor ik hoe nu verder en ga ik er van uit dat de blokkade weg zal gaan want er is geen reden voor en ik ben een trouwe speler en het zou belachelijk zijn als ik geblokkeerd zou worden voor iets waar ik niet eens iets mee te maken heb. ik heb al vaker gehoord dat ea mensen onterecht blokkeerd ik vind dit dan ook echt een schande voor de onschuldige mensen.

ik het vanaf het begin tot aan gisteren 29 maart ook geen toegang op de transfermarkt via de web app zonder redenen maar had dat toen wel via de playstation ook dat snapte ik niet want kreeg afgelopen week wel anders de Ultimate pack voor het vele malen spelen van de game maar kan vervolgens via de web app niet op de transfermarkt dus ook dat klopt niet want daar staat dat op toegang te krijgen tot de transfermarkt dat je de huidige originele game moet spelen maar dat deed ik al en dus dat klopt ook al niet.

en ik ben gisteren dus ook onterecht geblokkeerd voor de transfermarkt op de playstation, echt een schande voor iemand die zo veel geld uit geef aan dit spel.

ik hoor graag zo snel mogelijk een reactie terug en ga er van uit de mijn schorsing weg zal gaan, alvast bedankt.

Bericht 1 van 4 (151 Weergaven)
Beantwoorden
0 Kudos

Re: verbannen van de transfermarkt

★★★ Newbie

ik heb gisteren trouwens aan 8,99 en 17,99 Fifa punten gekocht kan het zijn dat misschien daarin iets iets fout gegaan is?

Bericht 2 van 4 (148 Weergaven)
Beantwoorden
0 Kudos

Re: verbannen van de transfermarkt

★★★★★ Expert
Aangezien je onderwerp gaat over FIFA, zal dit onderwerp ook daar meer thuishoren.


Nee, dat zal echt niet vanzelf gebeuren, @X_MATTHIJS_X. Je dient hiervoor een aantal stappen zelf te gaan doen.
Een schorsing of verbanning krijg je bij het overtreden van de regels van FIFA: https://help.ea.com/nl-nl/help/fifa/fifa-rules/
Lees het e-mail bericht, dat je hebt gekregen van deze schorsing of verbanning. Daarin staat onder andere waarmee, de duur en wat je er aan kan doen.

Het delen van account(s) wordt flink afgeraden, omdat dit nadelige gevolgen kan hebben en zelfs tegen de regels / voorwaarden zijn.
Verander je wachtwoord zo snel mogelijk en zorg dat je nou jouw aanmeldingsgegevens voor je zelf houd!
Kies een nieuw, sterk (tenminste 15 toegestane tekens) en uniek wachtwoord, voor het juiste Origin / EA account: https://signin.ea.com/p/web2/resetPassword? Wacht 1½ uur na elke gedane poging.

Als het gaat over FIFA 21, zie dan dit onderwerp: https://answers.ea.com/t5/Game-Informatie/Gebanned-op-FIFA-Wat-nu/m-p/9572794#M298 (https://help.ea.com/nl/help/account/information-about-banned-or-suspended-accounts/)
Lees het helpartikel goed en probeer de suggesties / stappen. Betreffende formulier op de website zo goed mogelijk invullen. Vervolgens rustig wachten op een reactie van dit team / afdeling.
Dit kan niet via het forum als door de helpdesk geregeld worden.

Koop alleen via betrouwbare winkels, indien toegestaan.

Groetjes.
Bericht 3 van 4 (141 Weergaven)
Beantwoorden
0 Kudos
Highlighted

Re: verbannen van de transfermarkt

Community Manager
Hey @X_MATTHIJS_X,

Sorry om te horen dat je tegen een ban bent aangelopen. Dit heeft in principe niks met het aankopen van Fifa punten te maken maar heeft te maken met het verbreken van onze regels zoals gevonden kunnen worden in de bovenstaande link.

Als je denkt dat er een vergissing is gemaakt wil ik je vragen de volgende link door te lezen en een zaak te starten zodat ze dit verder voor je kunnen onderzoeken.

Link: https://help.ea.com/nl/help/account/information-about-banned-or-suspended-accounts/

- EA_Neil
Neil.png
Bericht 4 van 4 (131 Weergaven)
Beantwoorden
0 Kudos

ea-dualentitle-promo-splash

Naar een next-gen console upgraden

Heb je een fysieke gamedisc maar een console zonder schijfstation? Gebruik ons webformulier.

Meer bekijken op EA Help

fifa-20-promo-splash-2

Je FIFA-account beveiligen

Schakel aanmeldingsverificatie in voor toegang tot de FUT-webapp en de Companion-app en om je informatie te beveiligen.

Bekijk meer op EA Help