Re: sinds laatste update krijg ik foutmeldingen waardoor de game niet wil laden

door RealSimmor0
Beantwoorden

Oorspronkelijke bericht

Re: sinds laatste update krijg ik foutmeldingen waardoor de game niet wil laden

Champion
@Tiblo1 Zou je jouw situatie en de specificaties van jouw computer hier willen opschrijven? Als het even kan zou je dan ook de DXDiag.txt willen bijvoegen? In deze link lees je hoe je die informatie kan verzamelen: https://help.ea.com/nl/help/pc/how-to-gather-dxdiag-information/
Hoe meer informatie we hebben hoe beter we je kunnen helpen.
Hartelijke groet.

CCP Champion Banner - Red.png


Let op:
ik ben een vrijwilliger - ik werk dus niet voor EA. / Klik op "Ik ook" - Als je hetzelfde probleem hebt
Geef XP – Voor nuttige opmerkingen (help anderen vooruit) en markeer de oplossing - Als een antwoord jou heeft geholpen.


Bericht 11 van 12 (221 Weergaven)
Beantwoorden
0 Kudos

Re: sinds laatste update krijg ik foutmeldingen waardoor de game niet wil laden

★★★★★ Expert
De software die de Microsoft Visual C++ hulpbibliotheken gebruikt, zal deze benodigde installatiepakketten meestal wel meeleveren, @charlizel9. Deze zullen in de "__Installer\vc" map staan binnen de installatielocatie van het Origin spel.
Standaard locatie waar de spellen van Origin in worden geïnstalleerd zou, "C:\Program Files (x86)\Origin Games\" moeten zijn.
Dan voor De Sims 4 wordt dit "C:\Program Files (x86)\Origin Games\The Sims 4\", open de map "__Installer" en dan de map "vc" openen. Hierin zullen meerdere mappen staan: "vc2010sp1", "vc2013", "vc2015" en "vc2019" namelijk.
1 voor 1 deze mappen openen, dan zul je een map genaamd "redist" hierin vinden.
In de eerste 2 mappen zul je de bestanden "vcredist_x64.exe" en "vcredist_x86.exe" vinden.
In de laatste 2 mappen zul je de bestanden "vc_redist.x64.exe" en "vc_redist.x86.exe" vinden.
Allen zijn de installatieprogramma's die hun versie van de Microsoft Visual C++ hulpbibliotheken zullen installeren. De x86 versie is 32-bits. De x64 versie is 64-bits.

Tevens kan je ze nog downloaden vanaf de Microsoft website: https://support.microsoft.com/nl-nl/help/2977003/the-latest-supported-visual-c-downloads
Bovenaan staat het juiste kopje, genaamd "Visual Studio 2015, 2017 en 2019" en een lijst met 3 items.
Rechtsklik op de link naast "x86:" en dan op "Koppeling opslaan als..." klikken. Dit ook met "x64:" doen. Download beide bestanden in een aparte map die je hiervoor nieuw hebt gemaakt en gemakkelijk kan terugvinden. Je hoeft deze bestanden niet in een bepaalde locatie te plaatsen.
Als beide bestanden zijn gedownload, dien je ze op te zoeken en start je 1 voor 1. Dit zijn de installatieprogramma's voor de Microsoft Visual C++ 2015 / 2017 / 2019 hulpbibliotheken.

Mocht bij de installatie ene optie vermeld worden om te repareren, dan probeer je dat als eerste.
Een Windows 64-bits versie heeft beiden versies nodig, omdat je er nog steeds 32-bits software op kan draaien en die verwachten dan ook de 32-bits versies van hulpbibliotheken te zijn geïnstalleerd.
Misschien dien je de computer opnieuw te starten nadat ze allemaal zijn geïnstalleerd. Controleer daarna of er soms nog updates beschikbaar zijn bij de Windows Update.

De Sims 4 Legacy Editie is een 32-bits versie van De Sims 4, ter ondersteuning voor oudere computer die de normale versie van De Sims 4 niet meer kunnen draaien.
Met De Sims 4 Legacy Editie kan je De Sims 4 nog spelen, maar er zitten wel beperkingen / limiet aan, zoals geen ondersteuning voor de uitbreidingen vanaf 2020 uitgebracht en online functies.
Er kunnen problemen ontstaan als De Sims 4 Legacy Editie gebruikt op een 64b-bits versie.

Je dient De Sims 4, net als elk ander Origin spel via de Origin cliënt te starten, zo wordt de geschikte versie automatisch geselecteerd door de Origin cliënt.
Je kan handmatig de versie wijzigen door bij de speleigenschappen de gewenste versie uit de lijst te selecteren.


Zie eerder genoemde reactie, @Tiblo1, @YASSYpower.
De "Gebruikersaccountbeheer" en je beveiligingssoftware (tijdelijk) uitschakelen, gebruik een bekabelde internetverbinding en start de (installatie)programma's als Administrator.
Mocht dat niet werken, dan kan door een schone start van Windows uitvoeren hierbij helpen: https://support.microsoft.com/nl-nl/help/929135/how-to-perform-a-clean-boot-in-windows
Je gaan aanmelden via een net nieuw gemaakte Windows gebruikersaccount met Administrator account en dan nogmaals het proberen: https://support.microsoft.com/nl-nl/windows/een-lokaal-gebruikers-of-administrator-account-maken-in-...
Ontbrekende update voor Windows, als beschadigde Windows systeembestanden kunnen ook een oorzaak zijn.

Als er nog steeds problemen zijn, graag dan je DxDiag informatie vermelden bij je reactie, opgeslagen in een tekstbestand: https://help.ea.com/nl/help/pc/how-to-gather-dxdiag-information/


Groetjes.
Bericht 12 van 12 (190 Weergaven)
Beantwoorden
0 Kudos

Wil je nog meer Sims?

Check onze Sims-forums voor tutorials en allerlei andere Sim-dingetjes.

Meer weergeven

ea-help-promo-2

Houd je account veilig

We controleren of jij het bent door je een code te sturen voor je vertrouwde apparaten.

Meer over aanmeldingsverificatie op EA Help