mijn sims heeft sinds de nieuwe update

door jils2015
Beantwoorden

Oorspronkelijke bericht

Highlighted

mijn sims heeft sinds de nieuwe update

★★★ Newbie

mijn sims heeft sinds de nieuwe update dat alle icoontjes onderaan verwisseld zijn en hebben geen kleur meer, ook als ik kijk de de reputatie en celebrity cirkel ziet het er raar uit. en in mijn vrienden lijst kan ik niet meer al mijn vrienden zien? kan iemand vertellen wat ik kan doen? of is het gewoon een kwestie van wachten tot een nieuwe update? 

Bericht 1 van 2 (132 Weergaven)
Beantwoorden
0 Kudos

Re: mijn sims heeft sinds de nieuwe update

★★★★★ Expert
Of je begint gewoon met het verwijderen van alle aangepaste inhoud ("modificaties") die je vast dan gebruikt, @jils2015.
Gebruik van aangepaste inhoud staat bekend om problemen te geven bij De Sims 4, zeker als er een nieuwe update en/of uitbreiding wordt geïnstalleerd.
Zorg ervoor dat je van te voren alle aangepaste inhoud hebt verwijderd van De Sims 4. Ook kunnen er nog restanten achterblijven en/of gegevens hiervan opgeslagen wordt bij je spelvoortgang.

Door de basisstappen te doen, zullen de meeste problemen worden verholpen.

Systeemeisen van De Sims 4 (basisspel, normale versie): https://www.origin.com/nld/nl-nl/store/the-sims/the-sims-4#store-page-section-requirements

Bij problemen, plaats dan je DxDiag informatie bij je reactie: https://help.ea.com/nl-nl/help/pc/how-to-gather-dxdiag-information/ Wel opslaan in een tekstbestand


Groetjes.
Bericht 2 van 2 (128 Weergaven)
Beantwoorden
0 Kudos

Wil je nog meer Sims?

Check onze Sims-forums voor tutorials en allerlei andere Sim-dingetjes.

Meer weergeven

ea-help-promo-2

Houd je account veilig

We controleren of jij het bent door je een code te sturen voor je vertrouwde apparaten.

Meer over aanmeldingsverificatie op EA Help