Help ons Answers HQ te verbeteren! Meedoen aan onderzoek Nee, bedankt

Van Basten

door bananenstef
Beantwoorden

Oorspronkelijke bericht

Van Basten

★★★ Newbie

Beste lezer,

 

Mijn account is gehackt. Ik had een tradeble 93 van Basten en die is nu weg. Ik zag in de webapp wel een MOTM fernandihno staan. Ik ben nu mijn Van Basten kwijt en heb opeens 44k.

 

Kunnen jullie hier iets mee?

Bericht 1 van 3 (101 Weergaven)
Beantwoorden
0 Kudos

Re: Van Basten

★★★★★ Expert
Indien dit onderwerp te maken heeft met FIFA 21, bestaat hiervoor een eigen forumtak, die hier begint: https://answers.ea.com/t5/FIFA-21/ct-p/fifa-21-nl


Start met een aantal stappen zelf hiervoor te gaan doen, @bananenstef.
1 Veiligstellen van jouw Origin / EA account en er weer toegang hebben tot jouw Origin / EA account.
Wachtwoord gaan aanpassen. Gebruik een uniek en sterk (minimaal 12 ondersteunende tekens) nieuw wachtwoord voor jouw Origin / EA account.
Gegevens van jouw Origin / EA account goed nakijken. Waar dat nodig is, aanpassen, aanvullen of weghalen.
Beveiligingsinstellingen verhogen (onder andere "Aanmeldingsgegevens" inschakelen en extra e-mail adres toevoegen).
Het delen van account(s) wordt afgeraden, vanwege de nadelige gevolgen die hierop kunnen volgen. Vermeld of noem jouw aanmeldingsgegevens *niet* in het openbaar als online. Jouw persoonlijke gegevens dien je voor je zelf te houden!
2 Controleer of je een verbanning of schorsing dan hierdoor hebt gekregen.
Zie het e-mail bericht, waarin de redenen, de duur, waar en wat je hieraan zou kunnen doen. Controleer of deze e-mail berichten soms niet zijn terechtgekomen in de mappen voor de afhandeling van ongewenste e-mail (meestal "Spam" of "Junk" genoemd), in plaats van je Postvak In. Plaats de e-mail adressen van EA op de lijst met veilige afzenders (ook wel witte lijst genoemd), bij je gebruikte e-mail programma. Ook als je alleen op de spelconsole en/of mobiel apparaten gebruikt, dien je regelmatig je aan te melden op jouw account(s) en je e-mail adressen in te zien. Stappen doen in het betreffende helpartikel. Dat formulier op de website zo compleet mogelijk invullen. Je zal toch rustig moeten wachten totdat je een reactie krijgt van het team / afdeling die zich daarmee bezighoud, na het indienen van dit formulier op de website.
Herhaald verzoeken indienen, of contact opnemen met de helpdesk, zullen geen zin hebben. Ook zal dit je zaak niet versnellen. Dit wordt niet afgehandeld via het forum als de helpdesk. Je dient zelf hiervoor de stappen te doen.
Duur hiervan verschilt per zaak, heeft verder te maken met de drukte, feestdagen en vakanties, beschikbare medewerkers en de huidige, minder leuke wereldwijde situatie.
3 Om te kijken wat er gedaan kan worden aan de ontbrekende items, zal je contact opnemen met de helpdesk.
Dat verloopt via Engelstalige chat, bezoek deze website: https://help.ea.com/en/contact-us/ Jouw regio op "United States" zetten. Alle gegevens invullen. Start je chatsessie in het Engels. Geopend van maandag tot zaterdag, van 8 tot 23 uur UTC.
Zorg dat je eerst jouw Origin / EA account hebt veiliggesteld en er weer toegang gekregen hebben tot jouw Origin / EA account.
Ook mag je geen verbanning of schorsing hebben gekregen.


Zie voor meer informatie, deze reactie bij het al bestaand onderwerp hiervoor: https://answers.ea.com/t5/Technische-problemen/Hacked-Accounts/m-p/9564341#M228


Laat je nog iets weten?

Groetjes.
Bericht 2 van 3 (92 Weergaven)

Re: Van Basten

Community Manager

Hey @bananenstef ,

 

Sorry om te horen dat het lijkt dat iemand op jouw account zat. Niet cool!

 

Zoals @RealSimmor0 al zei kunnen we dit helaas niet over het forum hanteren en willen we je vragen zo spoedig mogelijk contact op te zoeken met de helpdesk als je dit nog niet gedaan hebt.

 

- EA_Neil

Neil.png
Bericht 3 van 3 (81 Weergaven)
Beantwoorden
0 Kudos

ea-dualentitle-promo-splash

Naar een next-gen console upgraden

Heb je een fysieke gamedisc maar een console zonder schijfstation? Gebruik ons webformulier.

Meer bekijken op EA Help

fifa-20-promo-splash-2

Je FIFA-account beveiligen

Schakel aanmeldingsverificatie in voor toegang tot de FUT-webapp en de Companion-app en om je informatie te beveiligen.

Bekijk meer op EA Help