Help ons Answers HQ te verbeteren! Meedoen aan onderzoek Nee, bedankt

Re: Sims 4 valt steeds uit na laatste update.

door RealSimmor0
Beantwoorden

Oorspronkelijke bericht

Highlighted

Sims 4 valt steeds uit na laatste update.

[ Bewerkt ]
★★ Newbie

Hallo allemaal,

 

Nadat de Sims zijn laatste update heeft gedaan, valt mijn spel uit na ongeveer 10/20 minuten spelen, zonder op te slaan en zonder foutmelding te geven.

Vrij vervelend, want ik sla nu elke minuut mijn spel op. Nu net weer uitgevallen na 10 minuten normaal te kunnen spelen, helaas niet kunnen opslaan.

Ik heb gezocht naar een eventuele oplossing, maar die heb ik niet gevonden.

 

Dit heb ik al gedaan:

- spel repareren in Origin

- cache van Origin legen

- alle mods updaten

 

Is dit probleem bekend bij meerdere en weet iemand of het door de laatste update komt? Want het spel zo spelen is natuurlijk waardeloos.

Laten we hopen dat er snel een nieuwe update komt en we weer normaal kunnen spelen. Ik ga voorlopig even niet meer mn Sims starten.

 

Groetjes.

 

Bericht 1 van 2 (114 Weergaven)
Beantwoorden
0 Kudos
Highlighted

Re: Sims 4 valt steeds uit na laatste update.

★★★★★ Pro
Nadat je alle aangepaste inhoud hebt verwijderd, De Sims 4 map is hernoemd en De Sims4 is gerepareerd en is bijgewerkt, start je De Sims 4 schoon en ga je testen met een nieuw gemaakte Sim of huishouden, @xMariesa. De map waarin De Sims 4 je spelvoortgangen instellingen bewaard, is terug te vinden in je Documenten en dan de "Electronic Arts" map.
Aangepaste inhoud staat bekend om diverse problemen.
Lees dit helpartikel over hoe je de cache van de Origin cliënt leegmaakt: https://help.ea.com/nl/help/faq/clear-cache-to-fix-problems-with-your-games/

De "Gebruikersaccountbeheer" en je beveiligingssoftware (tijdelijk) uitschakelen, een bekabelde internet verbinding gebruiken, start de Origin cliënt als een Administrator.
Start De Sims 4 via de Origin cliënt.
Je dient overige en onnodige openstaande software volledig af te sluiten.

Zijn de stuurprogramma's van je computer bijgewerkt? Begin bij die van je videokaart. Herstart de computer nadat een installatie is voltooid.
Heb je alle updates die nog beschikbaar zijn bij de Windows Update. Vergeet niet de optionele updates. Aansluitend zal je de computer moeten herstarten en deze stappen herhalen. https://support.microsoft.com/nl-be/help/4027667/windows-update-windows-10

Windows schoon laten opstarten: https://support.microsoft.com/nl-nl/help/929135/how-to-perform-a-clean-boot-in-windows

Controleer of je computer voldoet aan de gevraagde systeemeisen voor De Sims 4: https://www.origin.com/nld/nl-nl/store/the-sims/the-sims-4#store-page-section-requirements Voor de uitbreidingen en aanvullingen bestaan er andere systeemeisen.
Plaats je DxDiag informatie bij je reactie, opgeslagen in een tekstbestand: https://help.ea.com/nl-nl/help/pc/how-to-gather-dxdiag-information/


Groetjes.
Bericht 2 van 2 (103 Weergaven)
Beantwoorden
0 Kudos

Wil je nog meer Sims?

Check onze Sims-forums voor tutorials en allerlei andere Sim-dingetjes.

Meer weergeven

ea-help-promo-2

Houd je account veilig

We controleren of jij het bent door je een code te sturen voor je vertrouwde apparaten.

Meer over aanmeldingsverificatie op EA Help