Help ons Answers HQ te verbeteren! Meedoen aan onderzoek Nee, bedankt

Re: Installatiefout Sims 4

door Trismagistos
Beantwoorden

Oorspronkelijke bericht

Highlighted

Installatiefout Sims 4

★★ Newbie

 

Hallo allemaal, Ik probeer Sims 4 op mijn Acer te krijgen en heb dit spel ook gedownload. Elke keer als ik via Orgin Sims aanklik geeft hij aan dat opstarten niet mogelijk is, ook staat er daaronder installatiefout tijdens opstarten. Weet iemand wat te doen?

Bericht 1 van 3 (108 Weergaven)
Beantwoorden
0 Kudos
Highlighted

Re: Installatiefout Sims 4

★★★★ Pro
Kan je een schermafdruk maken van de foutmelding, @AnneenNoor? Deze opslaan als een afbeeldingsbestandstype en toevoegen als een bijlage bij je reactie.

Doe de basisstappen om mee te beginnen. Zorg dat alle aangepaste inhoud ("modificaties") zijn verwijderd en De Sims 4 ook is bijgewerkt.
Ga naar je Documenten toe, open hier de map genaamd "Electronic Arts". Open deze en hernoem alle mappen waar de naam "Sims 4" in voorkomt.
De cache van de Origin cliënt leegmaken. Lees dit helpartikel daarover: https://help.ea.com/nl/help/faq/clear-cache-to-fix-problems-with-your-games/
Repareer De Sims 4 via de Origin cliënt. Rechtsklik op de speltegel van De Sims 4 in je spelbibliotheek en dan de optie "Repareren" kiezen.
Hierna controleren dat De Sims 4 is bijgewerkt is.
Probeer het dan nog eens om De Sims 4 te starten.


Je dient overige en onnodige software volledig afgesloten hebben, want het is mogelijk dat deze de goede werking van De Sims 4 als de Origin cliënt verhinderen. Met name beveiligingssoftware en programma's die gebruikmaken van zogenoemde lagen kunnen een boosdoener zijn.
Windows schoon laten opstarten, kan hierbij dan helpen: https://support.microsoft.com/nl-nl/help/929135/how-to-perform-a-clean-boot-in-windows

Wijzig de instellingen van "Gebruikersaccountbeheer", verzet de schuifbalk op de onderste stand en bevestig deze actie.
https://support.microsoft.com/nl-nl/help/2526083/disabling-user-account-control-uac-on-windows-serve...

De Origin cliënt en De Sims 4 starten als Administrator.
Rechtsklik op de snelkoppeling van het programma en dan "Uitvoeren als administrator" kiezen.


Zorg ervoor dat jouw computer voldoet aan de gevraagde systeemeisen van De Sims 4: https://www.origin.com/nld/nl-nl/store/the-sims/the-sims-4#store-page-section-requirements
Indien je nog steeds problemen ondervind, vermeld dan je DxDiag informatie bij je reactie: https://help.ea.com/nl-nl/help/pc/how-to-gather-dxdiag-information/ Wel dan opgeslagen als een tekstbestand.


Groetjes.
Bericht 2 van 3 (91 Weergaven)
Beantwoorden
0 Kudos
Highlighted

Re: Installatiefout Sims 4

★★★ Guide
@AnneenNoor Het kan zijn dat je op je Acer ook Windows OneDrive hebt geïnstalleerd. Als dat zo is raad ik je aan om OneDrive uit te schakelen.
Meer hierover kan je hier lezen: https://support.microsoft.com/nl-nl/office/onedrive-uitschakelen-of-verwijderen-f32a17ce-3336-40fe-9...
Als dat niet jouw probleem blijkt te zijn, zou je dan het nummer van de installatiefout willen opschrijven of er een screenshot van willen maken?
Met die gegevens kunnen we je hier beter van dienst zijn.
Hartelijke groet.
Bericht 3 van 3 (75 Weergaven)
Beantwoorden
0 Kudos

Wil je nog meer Sims?

Check onze Sims-forums voor tutorials en allerlei andere Sim-dingetjes.

Meer weergeven

ea-help-promo

Houd je account veilig

We controleren of jij het bent door je een code te sturen voor je vertrouwde apparaten.

Meer over aanmeldingsverificatie op EA Help