Re: Account gehacked

door brillenpoetser
Beantwoorden

Oorspronkelijke bericht

Re: Account gehacked

★ Apprentice

@brillenpoetser Dat had ik na een week ook nog haha. Op de pagina hier heb ik amper mensen gehoord bij wie het gelukt is. De enige bij wie ik het heb zien lukken is Abdullah Wais. Maar het is geen toeval dat hij esporter is natuurlijk. Binnen 2 weken had hij zn spelers uit het niets weer op zn account.

 

Succes in ieder geval en ben benieuwd of het je uiteindelijk gaat lukken! 

Bericht 131 van 170 (437 Weergaven)
0 Kudos

Re: Account gehacked

★★★★★ Novice

Ondertussen wel erg moe van de helpdesk. Telkens word je afgewimpeld en je moet maar wachten is het bericht. Werd nu zelfs verteld dat ik niet meer moest berichten want dan duurde het langer....... oftewel niet zijken en zoek het maar uit tot je bericht krijgt. 

 

Word nu verteld dat ik achteraan jn de rij was gezet want ik had een nieuwe chat geopend. Had mij dan verteld dat ik een nieuwe case moet openen om de status op te vragen. Nee dat is nooit gebeurd ze vertellen dus niet alles wat je nodig hebt. En dan duurt het dus langer door mijn schuld..... 

Vervolgens word er vandaag aangegeven dat  ik opnieuw in de rij sta op mn ouwe plek ( ja ja ik geloof t niet meer). En er word binnen enkele dagen contact gezocht per mail door het tos team. owk dus ik kan dinsdag of eerder bericht vervangen krijg je als antwoord nee niet zo snel........ wat is dan een paar dagen. 

 

In de allereerste chat  een week geleden heeft de helpdesk letterlijk gezegd dat ze het in orde maken en ik mijn spelers terug krijg k en ook duidelijk gezegd dat mn account gehackt was. Hier ga ik ze dus ook aan houden. Vamdaag hebben ze ook op de livechat weer gezegd dat het tos team binnen een paar dagen contact met me opnremt via de mail met goed nieuws en het door hun oogelost word. Dat is toch duidelijke een toezegging en daar hou ik ze dus ook weer aan. 

 

Krijg hoofdpijn van die helpdesk/livechat

Bericht 132 van 170 (528 Weergaven)
0 Kudos

Re: Account gehacked

[ Bewerkt ]
Community Manager (retired)

Hey allemaal.

 

Ik wilde deze post even maken want ik zie dat er wat onduidelijkheid is als het gaat om de helpdesk, reacties en de status van jouw zaak bij ons. Helaas kunnen wij over dit forum geen zaken controleren of je verder helpen met het terug krijgen van jouw missende spelers maar ik stuur je graag in de juiste richting en deel informatie zodat het voor iedereen zo soepel mogelijk verloopt.

 

Hier even wat puntjes op een rij:

 

1. Elke zaak wordt handmatig behandeld door een team van specialisten. De advisors aan de telefoon of over de chat kunnen deze alleen voor je doorsturen en kunnen helpen bij het herbeveiligen van jouw account. We onderzoeken geen accounts die niet herbeveiligd zijn.

 

2. Het is helaas aardig druk waardoor de huidige wachtrij langer duurt dan wij zouden willen. Het kan enkele weken tot langer duren voordat je een reactie krijgt liggende aan de wachtrij. Je krijgt tijdens het wachten in het algemeen geen bericht.

 

3. Als je een update wilt of denkt eentje gemist te hebben of dat er een fout gemaakt is, is het aan te raden een nieuwe zaak te maken en niet de voorgaande te hervatten. In sommige gevallen vernieuwd dit de vorige zaak en mogelijk kan deze uit de wachtrij gehaald worden en moet hij opnieuw verstuurd worden. De beste methode is hem op laten sturen en afwachten als je de zaak nummer hebt. Als hij meerdere keren opgestuurd wordt kan het voorkomen dat 1 van de 2 gesloten wordt wegens het zijn van een dubbele zaak.

 

4. De helpdesk kan niet de huidige status zien als je de zaak hervat en zal jouw positie in de wachtrij niet in kunnen zien dus het is het beste niet meerdere zaken in te laten sturen.

 

Ik snap dat de situatie niet fijn is en dat je zo snel mogelijk weer op de spits wilt staan en ik hoop dat deze informatie helpt.

 

- EA_Neil

Neil.png
Bericht 133 van 170 (489 Weergaven)
0 Kudos

Re: Account gehacked

★ Apprentice

@brillenpoetser besef dat ik dit al 3 maanden heb. Ze hebben schijt aan ons helaas.. 

Bericht 134 van 170 (477 Weergaven)
0 Kudos

Re: Account gehacked

★★★★★ Novice

@EA_Neil  ik dnap dat xe uit willen zoeken hoe en wat maar als de helpdesk dingem toezegd schept dat verwachtingen. Als de helpdesk niets kan zien moeten ze dat ook niet zeggen. Nu heeft iemamd van de helpdesk dus wel toezeggjngen gedaan en die spreekt namens ea. 

 

Daarnaast mag dit toch nooit weken duren!!!! Ea verdiend miljarden aan gamers en vooral aan fifa met de lootboxxes. En dan een service van lekmevesje. Een paar dagem wachten snap ik maar niet weken!! Neem dan meer mensen aan, geld is er genoeg.

Bericht 135 van 170 (474 Weergaven)
0 Kudos

Re: Account gehacked

★★★ Novice

Ik heb hetzelfde probleem. Bellen met een bestaande case (ontbrekende spelers door hack) en er wordt gevraagd naar je casenummer. Dan wordt je doodleuk verteld dat je case ge-resumed is en je weer achteraan in de rij komt. Erg onduidelijk dus! Wellicht handig om hier iets aan te doen, want via de chat en via de telefoon is dit nu al eens gebeurd. We zijn inmiddels 9 dagen verder en ik zit met een leeg account. (alleen untradables)

Is er een richttijd voor een oplossing? Want dan weet ik ook of ik uberhaupt nog ga spelen in de Weekend League of dat het allemaal voor niks is. 

Bericht 136 van 170 (404 Weergaven)
0 Kudos

Re: Account gehacked

Community Manager (retired)
@PSVehv1984,

Dit soort onderzoeken kunnen helaas enkele weken in beslag nemen dus er is een grote kans dat dit helaas voor dit weekend niet geregeld zal worden. Je krijgt vanzelf een email wanneer dit onderzoek voltooid is op het email dat op jouw account staat dat onderzocht wordt. Uiteraard kun je spelen tijdens het onderzoek maar ik snap dat het niet ideaal is zonder jouw beste spelers.

- EA_Neil
Neil.png
Bericht 137 van 170 (400 Weergaven)
0 Kudos

Re: Account gehacked

★ Apprentice

@PSVehv1984 Ik zit inmiddels al op 3 maanden. Het bewijs wat ik heb aangeleverd is overduidelijk, maar ze checken het niet eens. Ze sturen gewoon template mails en denken daarmee zaken afgehandeld te hebben. 

Bericht 138 van 170 (384 Weergaven)
0 Kudos

Re: Account gehacked

★★★ Novice

Dat is echt lelijk... en intussen vullen ze hun zakken! 

Bericht 139 van 170 (380 Weergaven)
0 Kudos

Re: Account gehacked

★★★★★ Novice

En al weer ruim een week verder en nog geen opossing.dit loopt nu ondertussen al weer 3 weken en hrb de laatste 1.5 week geen contact meer gezoxht zodat ik niet achteraan in de rij kom te staan. 

 

2 woorden 9 letters.......

Bericht 140 van 170 (339 Weergaven)
0 Kudos

fifa-20-promo-splash

Kun je geen verbinding maken met je game?

Probeer eerst deze stappen als je problemen ondervindt bij het verbinden met een EA-game.

Oplossen verbindingsproblemen

fifa-20-promo-splash-2

Je FIFA-account beveiligen

Schakel aanmeldingsverificatie in voor toegang tot de FUT-webapp en de Companion-app en om je informatie te beveiligen.

Bekijk meer op EA Help