Re: Hacked Accounts

door MaicelSportief
Beantwoorden

Oorspronkelijke bericht

Re: Gehackt fifa21

★★★★★ Expert

Mocht er iets onduidelijk zijn, dan zou je dat kunnen vragen, @Ruudfct, @Barssan14.


Je zou opnieuw eens contact kunnen opnemen hiervoor met de helpdesk, @SidneySDS.


Zorg dat je jouw Origin / EA account hebt veiliggesteld en er weer toegang hebt, @brillenpoetser. Controleer je gegevens. Verhoog de beveiligingsinstellingen. Denk aan het extra e-mail adres toevoegen.
Nagaan of je misschien hierdoor ook een verbanning of schorsing hebt gekregen. Dit zal je eerst moeten afhandelen.
Anders, contact opnemen met de helpdesk, om te kijken wat er gedaan kan worden aan de ontbrekende inhoud.
Links voor allen staan vermeld in een eerdere reactie van mij.

De duur van zo iets zal per zaak verschillen.
Zorg dat je voldoende informatie geeft.


Groetjes.
Bericht 111 van 170 (524 Weergaven)

Re: Gehackt fifa21

★★★★★ Novice

Thnx, ik heb zelf zo veel mogelijk info gegeven en blijf er dagelijk achteraan zitten bij ea live chat tot ze het gefixt hebben. Ik heb alles al wel veiliggesteld en ik heb geen ban gekregen en kan gewoon in mijn ea account. Maar ja spelen is er zo niet echt bij want het is niet leuk meer om van eusebio, toty kdb, prime blanc, toty robertson terug te gaan naar slechte gold spelers.  

Ondertussen mis ik weekend league en waarschijnlijk wel meer aan sbcs en challemges dus hoop dat ze me daar dan ook goed vokr compemseren.

Bericht 112 van 170 (515 Weergaven)
0 Kudos

Re: Hacked Accounts

★★★ Newbie
@EA_Jason Mijn account is gehacked ik heb van alles geprobeerd om in te loggen maar is niet gelukt en ook niet met de google authendicator lukt het zelfs niet.
Bericht 113 van 170 (503 Weergaven)
0 Kudos

Re: Hacked Accounts

★★★★★ Expert
Niet kunnen aanmelden is iets anders, @MaicelSportief, zie hiervoor dit helpartikel: https://help.ea.com/nl/help/account/im-locked-out-of-my-ea-account De andere personen die toegang hebben gekregen tot jouw Origin / EA account zullen de gegevens hiervan hebben gewijzigd.

Kies een nieuw, sterk (vanaf 12 tekens) en uniek wachtwoord, voor de juiste Origin / EA account: https://signin.ea.com/p/web/resetPassword . Je dient een anderhalf uur te wachten, na elke gedane poging.


Wat je dient te doen als jouw Origin / EA account is gehackt: https://help.ea.com/nl-nl/help/account/secure-hacked-ea-account/
Beheer de beveiligingsinstellingen van jouw Origin / EA account: https://help.ea.com/nl/help/account/how-to-maintain-account-security/
Wachtwoord van een kinderaccount wijzigen: https://help.ea.com/nl/help/account/update-your-child-s-underage-account-password/ Denk er aan dat kinderaccounts geen toegang hebben tot online functies.

Als het niet wil lukken hiermee, dan zal je contact opnemen met de helpdesk, dat verloopt via de Engelstalige chat: https://help.ea.com/en/contact-us/
Zorg dat jouw regio is ingesteld op "United States", dan alle gegevens invullen en aansluitend de chat in het Engels beginnen.
De openingstijden zijn van maandag tot zaterdag, van 8 tot 23 uur UTC.


Ter afsluiting, EA_Jason is niet langer werkzaam op het Nederlandstalige forumgedeelte.


Groetjes.
Bericht 114 van 170 (504 Weergaven)

Re: Hacked Accounts

★★★★★ Novice

Blijft ea je trouwens een beetjr op de hoogte houden of niet? Ze kunnen toch nirt zomaar een week of zelfs meerdere weken niets laten horen of wel? 

 

Wat wel stoort is iedere keer als je ze aamschrijft ze telkens beginnen met no worry ja dat doe ik dus wel! Ik wil gewoon alles snel weer terug .

Bericht 115 van 170 (483 Weergaven)
0 Kudos

Re: Hacked Accounts

★★★★★ Newbie

iemand heeft mijn account gehacked en allemaal packs geopend en al die spelers gequikselld ik had 43000 en nu 8000 wat moet ik doen

Bericht 116 van 170 (483 Weergaven)
0 Kudos

Re: Hacked Accounts

★★★★★ Novice

Quicksell kan je aantal van terughalrn in je app en verser contact oprnrmen mey livesupport. Ik ben ook bezig met een claim maar kan dus wel weken duren

Bericht 117 van 170 (483 Weergaven)
0 Kudos

Re: FUT team "gehackt" Spelers en geld zijn weg ...

★★★ Newbie

Ik wilde vandaag lekker een potje fifa doen en jahoor voor de 4de keer weer me team verdwenen mijn malen pogba joe hart senesi fofana gravenberg baumgartl max rashford Reinier en nog meer spelers allemaal verdwenen want heb nu dus de gea  heb ik nooit gehad maar ineens zit i in me team ik ben er echt klaar mee heb al 3 keer ea gebeld en elke keer kunnen ze niks voor me doen dus ik ben echt einde raad pls help me want ga op deze manier echt stoppen met fifa 

Bericht 118 van 170 (341 Weergaven)
0 Kudos

Re: Hacked Accounts

★★★★★ Expert
Begin met het veiligstellen van je EA / Origin account, @eeebr, lees dit helpartikel daarover: https://help.ea.com/nl-nl/help/account/secure-hacked-ea-account/ Vervolgens contact opnemen met de helpdesk betreft de ontbrekende inhoud.

De duur kan per zaak verschillen, @brillenpoetser.

Groetjes.
Bericht 119 van 170 (458 Weergaven)

Re: Hacked Accounts

[ Bewerkt ]
★ Novice

Hi @RealSimmor0@EA_Neil  , Kort vraagje, ik heb sinds 24/2 een case lopen bij EA, daar had ik al een tijdje niks meer van gehoord. Nu keek ik zojuist, en is de status veranderd naar 'opgelost'. Ik heb geen mail gekregen met info dat er iets zou zijn veranderd, weet jij wat dit kan zijn ? Het case nummer is; (verwijderd door EA_Neil), ik hoor het wel, thanks!

Bericht 120 van 170 (410 Weergaven)
0 Kudos

fifa-20-promo-splash

Kun je geen verbinding maken met je game?

Probeer eerst deze stappen als je problemen ondervindt bij het verbinden met een EA-game.

Oplossen verbindingsproblemen

fifa-20-promo-splash-2

Je FIFA-account beveiligen

Schakel aanmeldingsverificatie in voor toegang tot de FUT-webapp en de Companion-app en om je informatie te beveiligen.

Bekijk meer op EA Help