Re: Ecologisch leven niet te zien

door RealSimmor0
Beantwoorden

Oorspronkelijke bericht

Ecologisch leven niet te zien

[ Bewerkt ]
★★ Novice

Hallo allemaal,

ik heb de Sims 4 - Ecologisch leven gekocht en gedownload. Nu open ik de Sims en is de uitbreiding nergens terug te vinden.

Ik heb mijn iMac opnieuw opgestart, mijn Origin gereset (waardoor alles opnieuw erop gezet wordt), maar nog steeds geen resultaat.

Iemand een idee wat er aan de hand is? Dit is de eerste keer dat de installatie van een uitbreiding of gamepack niet lukt.

 

Als ik in mijn Origin-account kijk, zie ik dit staan bij Ecologisch leven:

 

 

Bericht 1 van 6 (472 Weergaven)
Beantwoorden
0 Kudos

Re: Ecologisch leven niet te zien

★★★★★ Expert
Hallo @barbabientje1974,

De cache van de Origin cliënt leegmaken, De Sims 4 repareren en bijwerken kon je beter eerst nog doen. Daarmee zullen diverse problemen verholpen worden.

Je zult moeten nagaan dat je platform voldoet aan de systeemeisen van deze uitbreiding: https://www.origin.com/nld/nl-nl/store/the-sims/the-sims-4/expansion/the-sims-4-eco-lifestyle#store-...
Overzicht van je platform kan je hier vinden: https://support.apple.com/nl-nl/HT201260
Deze uitbreiding wordt niet ondersteund door "De Sims 4: Legacy Editie", mocht je die soms gebruiken.


Groetjes.
Bericht 2 van 6 (443 Weergaven)

Re: Ecologisch leven niet te zien

Champion
@barbabientje1974 Ecologisch leven maakt net als Klein Wonen en alle andere uitbreidingspakketten gewoon deel uit van de Sims 4. Het is zogezegd een integraal onderdeel ervan. Als je je spel start zie je onderin een groen blaadje. Dat is gelijk het teken dat je ermee aan de slag kan.
Kijk voor de zekerheid eens in het onderdeel bouwen. Daar zie je als het goed is de onderdelen die onlosmakelijk verbonden zijn met ecologisch leven. Of kijk bij werelden. Als je Evergreen Harbor ziet staan, weet je zeker dat het is geïnstalleerd.
Veel plezier met spelen

CCP Champion Banner - Red.png


Let op:
ik ben een vrijwilliger - ik werk dus niet voor EA. / Klik op "Ik ook" - Als je hetzelfde probleem hebt
Geef XP – Voor nuttige opmerkingen (help anderen vooruit) en markeer de oplossing - Als een antwoord jou heeft geholpen.


Bericht 3 van 6 (427 Weergaven)

Re: Ecologisch leven niet te zien

★★ Novice
@Trismagistos
Dank je wel voor je antwoord!!!

Dat groene blaadje is dus niet zichtbaar. :-( Maar ik denk dat ik dus de Legacy Edition heb en hem dus niet kan draaien. Dus 40 euri weggegooid geld helaas. :-(
Bericht 4 van 6 (403 Weergaven)

Re: Ecologisch leven niet te zien

★★ Novice
Dank je wel voor je antwoord!!!



Ik denk dat ik dus de legacy Edition heb. Mooi balen dus, want nergens staat aangegeven dat ecologisch leven daar niet bij werkt (althans ik kan het niet vinden in de Origin app), dus 40 euro weggegooid geld. In die app staat bij mijn versie van Sim 4: De Sims 4 Digital Deluxe.



De cache van de Origin cliënt leegmaken, De Sims 4 repareren en bijwerken kon je beter eerst nog doen. Daarmee zullen diverse problemen verholpen worden.

Dat had ik ook nog gedaan inderdaad. :-)
Bericht 5 van 6 (400 Weergaven)
Beantwoorden
0 Kudos

Re: Ecologisch leven niet te zien

★★★★★ Expert
Hallo @barbabientje1974,

Als je de systeemeisen van alle 3 naast elkaar legt, zul je zien dat die van De Sims 4 en de uitbreiding nauwelijks verschillen. Er zijn wel grotere verschillen met de systeemeisen van "De Sims 4: Legacy Editie".

Uitbreidingen en aanvullingen die worden uitgebracht in 2020 en later worden niet ondersteund door "De Sims 4: Legacy Editie". Deze versie bied nog ondersteuning voor verouderde systemen, maar heeft wel zijn beperkingen.


De systeemeisen voor De Sims 4: https://www.origin.com/nld/nl-nl/store/the-sims/the-sims-4#store-page-section-requirements
De systeemeisen voor "De Sims 4 - Ecologisch Leven": https://www.origin.com/nld/nl-nl/store/the-sims/the-sims-4/expansion/the-sims-4-eco-lifestyle#store-...
De systeemeisen voor "De Sims 4 Legacy Editie": https://www.origin.com/nld/nl-nl/store/the-sims/the-sims-4/addon/the-sims-4-legacy-edition#store-pag...

Je dient te weten dat je computer voldoet aan de gestelde systeemeisen, voordat je het product gaat kopen.

De veelgestelde vragen over (ook wel "FAQ" genoemd) "De Sims 4 Legacy Editie" kan je hier vinden: https://answers.ea.com/t5/Technische-problemen/FAQ-De-Sims-4-Legacy-Editie/m-p/8452343#M2710


Lees dit helpartikel hoe je geld kan terug vragen voor de spellen van EA via Origin: https://help.ea.com/nl-nl/help/account/returns-and-cancellations/

Contact opnemen met helpdesk, gaat via de Engelstalige chat.
Ga naar https://help.ea.com/en/contact-us/ toe
Zorg dat jouw regio ingesteld is op "United States" en dan alle gegevens invullen
Begin de chat in het Engels.


Groetjes.
Bericht 6 van 6 (358 Weergaven)
Beantwoorden
0 Kudos

Wil je nog meer Sims?

Check onze Sims-forums voor tutorials en allerlei andere Sim-dingetjes.

Meer weergeven

ea-help-promo-2

Houd je account veilig

We controleren of jij het bent door je een code te sturen voor je vertrouwde apparaten.

Meer over aanmeldingsverificatie op EA Help