Help ons Answers HQ te verbeteren! Meedoen aan onderzoek Nee, bedankt

Draft freeze

door M_be28_G
Beantwoorden

Oorspronkelijke bericht

Draft freeze

★★★ Newbie

I won the first 3 games but when i played the final game the game just froze at the 3th minute.

Bericht 1 van 2 (118 Weergaven)
Beantwoorden
0 Kudos

Re: Draft freeze

Community Manager
Hey @M_be28_G ,
 
Sorry om te horen dat het spel tijdens een draft vast gelopen lijkt te zijn of het contact met de servers verloren is. Dit kan vele redenen hebben maar als dit eenmalig gebeurde en verder niet is het goed mogelijk dat de router en de console even opnieuw opgestart moeten worden. Het is aan te raden dit voor beiden te doen zodat de cache weer opgeschoond is. Voor de console is het belangrijk hem helemaal uit te zetten en niet te herstarten of in standby te zetten en hem vervolgens uit standby te halen. 
 
Mocht dit vaker gebeuren en je ondervindt ook wel eens lag/rubberband effecten kijk dan op https://help.ea.com/nl/help/faq/connection-troubleshooting-basic/ om te zien of er iets is wat je nog niet geprobeerd hebt. Onderaan kun je console specifieke stappen vinden. We hebben ook een tool die kijkt naar je verbinding tijdens wedstrijden wat te vinden is op: https://help.ea.com/en/ea-connection-quality-report/Het is geen definitief antwoord maar als dit vaker gebeurt of je hebt lag kan dit een indicatie geven.
 
Helaas kunnen wij deze wedstrijd en het resultaat niet vergoeden, aanpassen of ongedaan maken. Ik snap dat het zeer vervelend is en helaas kan het wel eens eenmaal voorkomen maar mocht dit vaker het geval zijn zou ik je toch zeker aanraden de bovenstaande stappen eens te bekijken. Voor Drafts kan het in sommige situaties mogelijk zijn een nieuwe draft token te behalen via onze draft token tool op: https://help.ea.com/nl/self-service/draft-tokens/ .
 
- EA_Neil
Neil.png
Bericht 2 van 2 (113 Weergaven)
Beantwoorden
0 Kudos

ea-dualentitle-promo-splash

Naar een next-gen console upgraden

Heb je een fysieke gamedisc maar een console zonder schijfstation? Gebruik ons webformulier.

Meer bekijken op EA Help

fifa-20-promo-splash-2

Je FIFA-account beveiligen

Schakel aanmeldingsverificatie in voor toegang tot de FUT-webapp en de Companion-app en om je informatie te beveiligen.

Bekijk meer op EA Help