Re: De sims 4 werkt niet meer na update

door RealSimmor0
Beantwoorden

Oorspronkelijke bericht

De sims 4 werkt niet meer na update

★★★ Newbie

Na de laatste update  (was volgens mij op woensdag 11 November) doet mijn sims 4 game heel raar. Ik kan het spel wel gewoon opstarten en op mijn familie klikken die ik wil spelen, maar als ik er eenmaal ben is het foute boel. Alle icoontjes kloppen gewoon niet meer. Toen ik dat zag, dacht ik al dat het foute boel zou worden. Ik kan nog niet eens 10 minuten spelen en mijn spel sluit vanzelf af met de pop-up ''Sims 4 werkt niet meer, spel wordt afgesloten'' en dan stopt de sims met spelen. Ik heb al van alles geprobeerd, maar het lukt gewoon niet.

Ik had zoon zin om de nieuwe sims 4 sneeuwpret te spelen, maar na de update werkt mijn spel gewoon niet meer.

Wat kan ik er nu nog aan doen...?

Bericht 1 van 2 (401 Weergaven)
Beantwoorden
0 Kudos

Re: De sims 4 werkt niet meer na update

★★★★★ Expert
Begin met de basisstappen dan, @isje1998. Heb je alle aangepaste inhoud ("modificaties) verwijderd en De Sims via de Origin cliënt gerepareerd?

Zou je van datgene wat je foute boel noemt, schermafrukken kunnen maken? Deze dan opslaan als een afbeeldingsbestandstype en als bijlagen toevoegen bij je reactie vervolgens.

Ook dien je alle nog openstaande software volledig af te sluiten, een bekabelde internet verbinding te gebruiken, De Sims 4 via de Origin cliënt te starten, de "Gebruikersaccountbeheer" en beveiligingssoftware (tijdelijk) uitzetten en de Origin cliënt starten als een Administrator.
Test met een nieuwe Sim / huishouden of je problemen zijn opgelost.

De systeemeisen voor De Sims 4 (basisspel): https://www.origin.com/nld/nl-nl/store/the-sims/the-sims-4#store-page-section-requirements
De systeemeisen voor De Sims 4 - Sneeuwpret (uitbreiding): https://www.origin.com/nld/nl-nl/store/the-sims/the-sims-4/expansion/the-sims-4-snowy-escape#store-p...

Vermeld je DxDiag opgeslagen in een tekstbestand bij je reactie, als je nog problemen ervaart: https://help.ea.com/nl/help/pc/how-to-gather-dxdiag-information/ Wel opslaan als een tekstbestand.


Groetjes.
Bericht 2 van 2 (398 Weergaven)
Beantwoorden
0 Kudos

Wil je nog meer Sims?

Check onze Sims-forums voor tutorials en allerlei andere Sim-dingetjes.

Meer weergeven

ea-help-promo-2

Houd je account veilig

We controleren of jij het bent door je een code te sturen voor je vertrouwde apparaten.

Meer over aanmeldingsverificatie op EA Help