Help us improve Answers HQ! Take Survey No, Thanks

Verifying 0%

by MephilesAzrinae
Reply

Original Post

Highlighted

Verifying 0%

★★ Novice

So i was going to lunch my SWTOR, and it went for verifying and stayed there and never moved. I deleted bitraider, didnt worked, i reinstalled the whole thing, still stuck at 0%. What am i supposed to do? 

Message 1 of 8 (2,732 Views)
Highlighted

Re: Verifying 0%

@MephilesAzrinae 

 

Check the troubleshooting guide https://answers.ea.com/t5/Troubleshooting-Guides-Info/GUIDE-Launcher-Stuck-at-0-or-100-Complete/td-p...

____________________________________________________________


SWTOR Forum Username = OwenBrooks
Australian (Fellow SWTOR Player) volunteer moderator. I do not work for EA.
Photo of my New Speeder Use My Referral Link Here, more details here
More information about: Becoming a Champion 
SWTOR FAN Community Website Click Here

Message 2 of 8 (2,721 Views)
Highlighted

Re: Verifying 0%

★★ Novice

Did it, nothing worked. Frown

Message 3 of 8 (2,706 Views)
Highlighted

Re: Verifying 0%

@MephilesAzrinae 

 

If you have started a re-install anyways , change patch methods per this guide link

____________________________________________________________


SWTOR Forum Username = OwenBrooks
Australian (Fellow SWTOR Player) volunteer moderator. I do not work for EA.
Photo of my New Speeder Use My Referral Link Here, more details here
More information about: Becoming a Champion 
SWTOR FAN Community Website Click Here

Message 4 of 8 (2,697 Views)
Highlighted

Re: Verifying 0%

★★ Novice

Still no change Frown

Message 5 of 8 (2,659 Views)
Highlighted

Re: Verifying 0%

@MephilesAzrinae 

 

In the game folder is a log folder can you attach the latest launcher log , also what antivirus are you using ?

____________________________________________________________


SWTOR Forum Username = OwenBrooks
Australian (Fellow SWTOR Player) volunteer moderator. I do not work for EA.
Photo of my New Speeder Use My Referral Link Here, more details here
More information about: Becoming a Champion 
SWTOR FAN Community Website Click Here

Message 6 of 8 (2,634 Views)
Highlighted

Re: Verifying 0%

★★ Novice

Avast, And for some reason now it show's me -100% install and it's not moving either. Seriously i don't what's wrong with it haha.

Message 7 of 8 (2,579 Views)
Highlighted

Re: Verifying 0%

@MephilesAzrinae 

 

If you have changed patching to non streaming as previously linked then try a clean boot per this link 

Note if using streaming patcher the bitraider stub loader service needs to be left enabled in windows services

 

ensure the launcher is running as administrator and an exception is in the antivirus and firewall for launcher.exe

____________________________________________________________


SWTOR Forum Username = OwenBrooks
Australian (Fellow SWTOR Player) volunteer moderator. I do not work for EA.
Photo of my New Speeder Use My Referral Link Here, more details here
More information about: Becoming a Champion 
SWTOR FAN Community Website Click Here

Message 8 of 8 (2,570 Views)