Help us improve Answers HQ! Take Survey No, Thanks

Re: Apex Legends not launching EAC banner then close (Potential Diagnosis)

by THEONLYraider
Reply

Original Post

Apex Legends not launching EAC banner then close (Potential Diagnosis)

★★★★ Novice

After taking a look at every solution, and trying them all, I decided to do some investigating on my own and found some interesting info.

Taking a look at the link below I came across a Process monitor program.
https://www.easy.ac/en-us/support/apexlegends/guides/logs/

 

With that I was able to take a deeper look into the processes going on when Apex doesn't launch. I was specifically taking a look at the end to see if there were any obvious issues.

Looking at the last few lines I found this:
ProcessMonitor_Apex

Following the registry path I found that the key is in fact missing and does not exist. See Below
Ky Missing

 

SO the next step I'm looking into is trying to manually add the key, but I don't know where to find the Data used by these keys. 
I assume that it's the binary value for where the file is located on my HDD, but I don't know where to even get that at.

If anyone has any clue what I'm talking about, or wants to try this out on their own, let me know!

Will update will a status as soon as I find out more.

Message 1 of 3 (92 Views)
Highlighted

Re: Apex Legends not launching EAC banner then close (Potential Diagnosis)

★★★★ Novice

Well, after restarting my computer for a different program the registry key is back there. 

However, I am still receiving the and "NAME NOT FOUND' RegQueryValue when running process monitor

Message 2 of 3 (81 Views)

Re: Apex Legends not launching EAC banner then close (Potential Diagnosis)

★★★★ Novice

Still receiving this issue and haven't come close to a diagnosis, if anyone is looking for an update.

Message 3 of 3 (45 Views)
Twitter Stream