miesiąc temu – ostatnio edytowany miesiąc temu
Witajcie gracze!
Niedawno ogłosiliśmy, że pracujemy nad forami EA, zupełnie nowym centrum społeczności, gdzie będziecie mogli połączyć się z innymi graczami, aby porozmawiać o wszystkim związanym z grami EA, podzielić się poradami i uzyskać pomoc w razie potrzeby.
Oznacza to, że po zakończeniu migracji zawartości Answers HQ zostanie zamknięte.
Mieliśmy przyjemność gościć Was na Answers HQ przez te lata. Wasze opinie, zgłoszone błędy i kreatywne sugestie pomogły nam ulepszyć nasze gry. Mamy nadzieję, że zobaczymy Was na naszej nowej stronie.
Oto wszystko, co musicie wiedzieć o tym, czego się spodziewać, gdy będziemy stopniowo wycofywać Answers HQ.
Kiedy zostanie zamknięty serwis Answers HQ?
Planujemy zamknąć Answers HQ w lutym 2025 r. Będziemy na bieżąco informować o dokładnych datach.
Do tego czasu możecie wykorzystać Answers HQ, by kontaktować się z naszą globalną społecznością i otrzymywać pomoc od innych graczy.
Przeczytaj nasz wpis i dowiedz się, jakie gry są obecnie wspierane na forach EA.
Czy moje wpisy zostaną przeniesione na Fora EA?
Przeniesiemy większość zawartości, w tym wpisy, obrazy i fora dla aktywnych gier i usług EA.
Będziemy też przenosić zgłoszenia błędów.
Filmy, które przesłano do galerii, nie zostaną przeniesione.
Czy mój profil zostanie przeniesiony na Fora EA?
Aktywni użytkownicy i zawartość zostaną przeniesione na Fora EA. Twój profil, PD i cała zawartość zostaną przeniesione na Fora EA, jeśli został spełniony któryś z poniższych warunków:
Przeniesiemy również większość odznak, które zostały przez Ciebie zdobyte, ale może to zająć więcej czasu i mogą wyglądać inaczej na nowej stronie.
Czego nie przeniesiemy?
Co jeśli nie chcę przenosić swojego profilu?
Aby zrezygnować, musisz usunąć swoje konto Answers HQ do 22 stycznia 2025 r.
Usunięcie konta jest trwałe i nie ma możliwości jego odzyskania po usunięciu. Możesz utworzyć nowe konto Answers HQ, ale nie będzie ono powiązane z żadną udostępnioną zawartością ze starego konta.
Jak usunąć swoje konto:
Czy to spowoduje usunięcie również mojego konta EA?
Nie, te kroki nie usuną twojego konta EA, tylko konto Answers HQ.
Jak działają Fora EA?
Przeczytaj nasz wpis, aby dowiedzieć się wszystkiego, co musisz wiedzieć o tym, jak działają Fora EA.
Pytania dotyczące migracji forum? Zadaj je tutaj.
Gdy będziesz ustawiać urządzenie jako zaufane, wyślemy Ci kod, by się upewnić się, że Ty to Ty.
Dowiedz się więcej o weryfikacji logowaniaJeśli nie możesz się połączyć z grą EA, wykonaj poniższe kroki, aby rozwiązać problemy.
Rozwiązywanie problemów z połączeniem