swbf2 kwijt

door bibogaaster
Beantwoorden

Oorspronkelijke bericht

swbf2 kwijt

[ Bewerkt ]
★★★ Newbie

Ik heb een paar dagen geleden battlefront 2 gekocht, maar het staat nog steeds niet in mijn bibliotheek, als ik het spel in origin zoek staat er wel dat ik het heb gekocht. 

 

Bericht 1 van 3 (446 Weergaven)
Beantwoorden
0 Kudos

Re: ik heb en

★★★★★ Expert
Als je een product koopt via de Origin website of Origin cliënt, dan kan het verwerken van de aankoop tot wel 36 uren duren, voordat deze verwerkt is, @bibogaaster.

Nagaan dat je bent aangemeld met de juiste Origin / EA account.
Doe dat voordat je gaat kopen of een productcode gaat registreren, aangezien daarmee het betreffende product dan gekoppeld wordt.

Het gekochte product wordt automatisch gekoppeld aan het betreffende Origin / EA account en zal je geen productcode krijgen, als je deze via de Origin website of Origin cliënt koopt.

Als je koopt via een andere winkel dan Origin, dan zou je een productcode krijgen, die je eerst dient te verzilveren / registeren op de juiste Origin / EA account.
Nagaan dat je deze productcode juist invult, als je soms een foutmelding krijgt, want sommige tekens lijken veel op elkaar.
Als de afdeklaag of de productcode zelf soms al is beschadigd of ontbreekt, dan zal je moeten teruggaan naar de winkel waar je deze had gekocht.

Een productcode is eenmalig te gebruiken en wordt na diens registratie / verzilveren, gekoppeld aan het betreffende Origin / EA account. Dat blijft ook zo.
Tweedehands gekochte producten zijn niet nog eens te gebruiken. Je zal teruggaan naar de winkel waar je deze had gekocht en probeer je geld terug te vragen.
Ook gekregen producten, zullen niet meer werken, omdat hun productcode, indien aanwezig al gebruikt zijn.

Verder kan je met een kinderaccount niet kopen via Origin, omdat zij geen toegang hebben tot de online functies.
De gebruikers van een kinderaccount dienen een product (laten) te kopen in een (online) winkel.
Waar zij de bijgeleverde productcode eerst zullen verzilveren / registeren op hun kinderaccount. Kinderaccounts zijn gekoppeld aan een volledige Origin / EA account, in beheer van hun ouders / verzorgers.

Als je soms een productcode staan in een e-mail bericht verzonden wordt naar jou, dan kan je makkelijk met de "Kopiëren" en "Plakken" functies deze productcode overnemen en invullen.
Op deze manier kan je al een paar foutjes voorkomen als het ook sneller is.
In andere gevallen, kunnen er instructies staan worden, hoe je aan zo'n productcode kan komen. Of contact opnemen met hun klantenservice.

Lees dit helpartikel over het registreren van productcodes en actiecodes: https://help.ea.com/nl/help/faq/redeem-product-and-promotional-codes/


De Origin cliënt opnieuw starten.
Zorg dat je verbonden bent met het internet.
Ook eens de computer opnieuw laten starten.
Wis alle filters in de spelbibliotheek van de Origin cliënt, zodat het ontbrekende product toch niet ergens anders ingedeeld is.
De cache van de Origin cliënt leegmaken. Lees dit helpartikel daarvoor: https://help.ea.com/nl/help/faq/clear-cache-to-fix-problems-with-your-games/
Om aanvullende inhoud te kunnen gebruiken, dient het vereiste basisspel geregistreerd zijn op dezelfde Origin / EA account. Tevens dient jouw computer moeten voldoen aan de aparte gestelde systeemeisen van de aanvullende inhoud. Beter is te voldoen aan de aanbevolen systeemeisen van het basisspel, om toch meer speelplezier te hebben.
Wordt het gekochte product ook vermeld in je Bestelgeschiedenis?: https://myaccount.ea.com/cp-ui/orderhistory/index Nagaan of er soms een foutcode genoemd wordt, als de status niet voltooid is. Soms is een foutje al genoeg.
Helemaal je eens afmelden bij de Origin cliënt, dan ook de Origin cliënt helemaal afsluiten. Wacht een paar minuten. Hierna de Origin cliënt weer starten en aanmelden met de juiste Origin / EA account.

Alle overige en onnodige openstaande software helemaal afsluiten, want het blijft mogelijk dat deze de goede werking van de Origin cliënt blokkeren / hinderen.
Gebruik een bekabelde internetverbinding.
De "Gebruikersaccountbeheer" en beveiligingssoftware (tijdelijk) uitschakelen.
Start de Origin cliënt als een Administrator.


Download en installeer de laatste versie van de Origin cliënt hiervan: http://www.dm.origin.com/download
Mogelijk zal je eerst alle bestaande versies van de Origin cliënt moeten verwijderen. Waaronder de "technische previews", die je beter kan vermijden. Indien de normale weg niet lukt, probeer dan de andere.
De Origin cliënt en de Origin spellen moeten lokaal worden geïnstalleerd.
Hun gegevens dienen ook lokaal bewaard worden en bereikbaar gehouden worden.


Windows eens schoon laten opstarten, kan hierbij ook helpen: https://support.microsoft.com/nl-nl/kb/929135


Als deze stappen je niet verder kunnen helpen om je product te zien in je spelbibliotheek van de Origin cliënt en je hebt het gekocht via de Origin website of Origin cliënt, dan kan je beter contact opnemen met de helpdesk, om te kijken wat ze voor jou kunnen betekenen hierbij.
Makkelijk zou dit gaan via de chat optie: https://help.ea.com/nl/contact-us Dan alle velden invullen.

Als je het niet hebt gekocht via de Origin website of Origin cliënt en nog steeds geen product is te zien in je spelbibliotheek van de Origin cliënt, dan zal je contact opnemen met de winkel waar je hebt gekocht. Of bezoek deze in persoon, indien mogelijk.


Groetjes.
Bericht 2 van 3 (439 Weergaven)
Beantwoorden
0 Kudos

Re: swbf2 kwijt

Community Manager
Hey @bibogaaster,

Is het inmiddels gelukt? Standard smile
EA_LeeuwAHQ
Bericht 3 van 3 (427 Weergaven)
Beantwoorden
0 Kudos

ea-promo

Kun je geen verbinding maken met je game?

Probeer eerst deze stappen als je problemen ondervindt bij het verbinden met een EA-game.

Oplossen verbindingsproblemen

ea-help-promo-2

Houd je account veilig

We controleren of jij het bent door je een code te sturen voor je vertrouwde apparaten.

Meer over aanmeldingsverificatie op EA Help