maja 2023
Hej, mam problem z połączeniem konta ea app z kontem epic games. Przy próbie powiązania kont wyskakuje komunikat "Nie mogliśmy połączyć twoich kont". Kontaktowałam się już z eg i dostałam informację, że blokada wychodzi ze strony ea app. Czy ktoś wie jakie są tego czynniki i jak to naprawić?
Rozwiązane! Idź do rozwiązania.
maja 2023
Niestety poprzez forum nie będziemy w stanie pomóc w problemach związanych z kontem EA. Nie mniej można jeszcze spróbować kilku opcji:
- zmień nazwę swojego konta EA, na krótszy i mniej randomowy - EA ID możesz zmienić tutaj
- zmień nazwę swojego konta Epic
W obydwu przypadkach ważne jest by ID nie zawierało danych osobowych np. Imię_nazwisko
Jeśli powyższe rady nie pomogą, proszę skontaktuj się z nami bezpośrednio>
Jak skontaktować się z doradcą EA? - Answer HQ
Pozdrawiam,
_Kalina
maja 2023
Niestety poprzez forum nie będziemy w stanie pomóc w problemach związanych z kontem EA. Nie mniej można jeszcze spróbować kilku opcji:
- zmień nazwę swojego konta EA, na krótszy i mniej randomowy - EA ID możesz zmienić tutaj
- zmień nazwę swojego konta Epic
W obydwu przypadkach ważne jest by ID nie zawierało danych osobowych np. Imię_nazwisko
Jeśli powyższe rady nie pomogą, proszę skontaktuj się z nami bezpośrednio>
Jak skontaktować się z doradcą EA? - Answer HQ
Pozdrawiam,
_Kalina
maja 2023
Oznaczę odpowiedź @EA_Kalina jako rozwiązanie.
Gdy będziesz ustawiać urządzenie jako zaufane, wyślemy Ci kod, by się upewnić się, że Ty to Ty.
Dowiedz się więcej o weryfikacji logowaniaJeśli nie możesz się połączyć z grą EA, wykonaj poniższe kroki, aby rozwiązać problemy.
Rozwiązywanie problemów z połączeniem