marzec
Siemanko ja piszę z taką sprawą bo mam problem z uruchomieniem fifki do tej pory wszystko działało jak należy, lecz od dwóch dni mam problem z uruchomieniem i wyskakuje komunikat " Nie udało się uruchomić gry. Spróbuj uruchomić grę ponownie (30)" aktualizowałem wszystkie sterowniki komputera, reinstalke anticheat i fify lecz dalej nie działa
marzec
Hej @pikolo64
Zajrzyj proszę do tematu: FIFA 23 - EA app - Wystąpił błąd, który uniemożliwia uruchomienie...
Dodatkowo może okazać się pomocne zainstalowanie gry do innej lokalizacji niż dotychczas.
Daj znać jak poszło. Pozdrawiam,
_Kalina
marzec
marzec
@pikolo64 Daj znać czy nastąpiła zmiana po zainstalowaniu gry w innej lokalizacji?
marzec
kwiecień
kwiecień
kwiecień
Spróbuj odnaleźć plik FIFA23.exe w folderze instalacji gry a następnie przetestuj grę z włączonym oraz wyłączonym trybem "Uruchom jako administrator".
Uruchom podobnie Steam oraz EA app.
Warto też zamknąć programy działających w tle.
czerwiec
Mam ten sam problem. Proszę o informacje jakie jest ostateczne rozwiązanie.
czerwiec
@Antosiek8 daj znać czy udało Ci się wykonać wcześniejsze kroki między innymi z tego wątku.
Jeśli nie możesz się połączyć z grą EA, wykonaj poniższe kroki, aby rozwiązać problemy.
Rozwiązywanie problemów z połączeniemWłącz weryfikację logowania, aby chronić swoje dane i uzyskać dostęp do aplikacji FUT Web App.
Zobacz więcej w centrum pomocy EA