lutego 2023
Hejka mam problem nie mogę uruchomić gry The Sims 3. Kiedy 2 godziny temu grałam wszystko było okej, kiedy jednak zrobiłam sobie przerwę i wyłaczyłam gre, a później chciałam sobie zagrać wyskakiwało powiadomienie w załączonym pliku. Reinstalowałam EA app 2 razy, naprawiałam grę jednak nic się nie zmieniło. Nie wiem też jak odpalić grę z pliku .exe. Czy ktos moglby mi wytłumaczyć co z tym zrobić?
Rozwiązane! Idź do rozwiązania.
lutego 2023
Hej @Ciubil
Możliwe jest, że plik startowy gry został zablokowany - upewnij się, że dodane zostały odpowiednie wyjątki w programie antywirusowym oraz zaporze sieciowej Windows dla EA app oraz The Sims 3.
Dodawanie wyjątku do usługi Zabezpieczenia systemu Windows - Pomoc techniczna pakietu Office
Pozdrawiam,
_Kalina
lutego 2023
Hej @Ciubil
Możliwe jest, że plik startowy gry został zablokowany - upewnij się, że dodane zostały odpowiednie wyjątki w programie antywirusowym oraz zaporze sieciowej Windows dla EA app oraz The Sims 3.
Dodawanie wyjątku do usługi Zabezpieczenia systemu Windows - Pomoc techniczna pakietu Office
Pozdrawiam,
_Kalina
marca 2023
Mam ten sam problem i u mnie nie pomogło
marca 2023
U mnie tak samo i nie pomogło
marca 2023
tak tak sprawdźcie najlepiej czy może zakupienie ponowne gry nie naprawi waszego problemu. Taki support to 5 letnie dziecko potrafi ogarnąć. Ludzie piszą że grali, nagle nie mogą, na pewno to kwestia blokady przez antywirusa który ożył i stwierdził a zablokuje se tą grę...
Gdy będziesz ustawiać urządzenie jako zaufane, wyślemy Ci kod, by się upewnić się, że Ty to Ty.
Dowiedz się więcej o weryfikacji logowaniaJeśli nie możesz się połączyć z grą EA, wykonaj poniższe kroki, aby rozwiązać problemy.
Rozwiązywanie problemów z połączeniem