czarny ekran

autor: domka2804
Odpowiedz

Pierwszy Wpis

Zaakceptowane rozwiązanie

czarny ekran

★★★ Newbie

Odkąd nie ma Origin i ściągnęłam EA podczas włączania aplikacji pojawia mi się czarny ekran i nie mogę nic zrobić. Próbowałam odinstalować i znów zainstalować, ale to nie pomogło. Nie są to problemy z konkretną grą, ponieważ nie odpaliłam jeszcze aplikacji przez ten czarny ekran. Z czego może wynikać problem i jak spróbować go rozwiązać?

Wiadomość 1 z 4 (175 wyświetleń)
Odpowiedz
0 Kudo

Zaakceptowane rozwiazanie

Dot.: czarny ekran

Community Manager

Hej @domka2804 

Dzięki za Twoje zgłoszenie. 

Upewnij się, że aplikacja EA app nie jest blokowana przez program antywirusowy oraz zaporę sieciową poprzez dodanie odpowiednich wyjątków. Przy uruchamianiu aplikacji pamiętaj by robić to z uprawnieniami administratora, akceptując monity odnośnie wprowadzania zmian na dysku. 

Zobacz w watku

Wiadomość 2 z 4 (151 wyświetleń)

Wszystkie odpowiedzi

Community Manager

Hej @domka2804 

Dzięki za Twoje zgłoszenie. 

Upewnij się, że aplikacja EA app nie jest blokowana przez program antywirusowy oraz zaporę sieciową poprzez dodanie odpowiednich wyjątków. Przy uruchamianiu aplikacji pamiętaj by robić to z uprawnieniami administratora, akceptując monity odnośnie wprowadzania zmian na dysku. 

Wiadomość 2 z 4 (152 wyświetleń)

★★★ Newbie
@EA_Kuba u mnie to nie podziałało
Wiadomość 3 z 4 (85 wyświetleń)
Odpowiedz
0 Kudo

Community Manager

Hej @iwonka329 

Załóż proszę nowy wątek na forum dokładnie opisujący problem, który Cię spotkał i wymień ewentualnie wykonane kroki, by go rozwiązać. 

Wiadomość 4 z 4 (42 wyświetleń)

ea-help-promo-2

Masz problem z połączeniem z grą?

Jeśli nie możesz się połączyć z grą EA, wykonaj poniższe kroki, aby rozwiązać problemy.

Rozwiązywanie problemów z połączeniem

fifa-20-player-splash

Zabezpiecz swoje konto FIFA

Włącz weryfikację logowania, aby chronić swoje dane i uzyskać dostęp do aplikacji FUT Web App.

Zobacz więcej w centrum pomocy EA