aplikacja ea app nie uruchamia się

autor: mojnickwymiata
Odpowiedz

Pierwszy Wpis

Dot.: aplikacja ea app nie uruchamia się

[ Edytowane ]
Hero (Retired)

@mojnickwymiata

Odpowiedź masz na privie całościową - i naprawdę nic wiecej niz to co tam napisano na dzis zrobić nie mozna. No chyba aby sprobować - pomysł z ostatniej minuty zainstalowac apke EA w innym miejscu docelowym - tego jeszcze nikt nie próbował...

No i oczywiscie zawsze próbuj ją otwierać jako Administrator - prawym myszy na ikonke EA 

Ale prosze jesli cos z tych idei (niewielu niestety) w tej prywatnej widadomosci ci pomoze - proszę napisz w tym watku a nie na privie 

Wiadomość 21 z 25 (1 277 wyświetleń)

★★★ Newbie

ja też i nwm co zrobić Frown

Wiadomość 22 z 25 (1 105 wyświetleń)
Odpowiedz
0 Kudo

Community Manager

@Malwi opisz dokładnie jak problem wygląda u ciebie. Warto byłoby wspomnieć jakie kroki (np. z tego wątku) masz już za sobą.

EA_KalinaAHQ

Wiadomość 23 z 25 (1 097 wyświetleń)

Community Manager

Hej @Malwi 

Daj nam znać czy nadal potrzebujesz pomocy. 

Untitled.pngKuba.png
Wiadomość 24 z 25 (1 043 wyświetleń)

★★★★ Guide
@mojnickwymiata Na górze fotki, którą załączyłaś widze napis - beta. EA App już nie jest w wersji beta, więc nie wiem o co chodzi.
Powinnaś przede wszystkim - zadając pytanie - zawrzeć podstawowe informacje- czy to jest laptop czy pc, i jaki (np MAC) jaki masz system operacyjny. Ponadto przy problemach z grą podaje się jaką kartę graficzną i ile pamięci RAM masz w swoim urządzeniu.
Na moje - o ile nie jest to MAC - powinnaś odinstalować EA App, wyczyścić rejestry z resztek programem do takich rzeczy - np ccleanerem albo innym - zaznaczyć po uruchomieniu programiku czyszczenie także rejestrów (registry) - a potem pobrać na nowo instalkę Ea App i zainstalować wg poleceń.
Wiadomość 25 z 25 (1 028 wyświetleń)

ea-promo

Zabezpiecz swoje konto EA

Gdy będziesz ustawiać urządzenie jako zaufane, wyślemy Ci kod, by się upewnić się, że Ty to Ty.

Dowiedz się więcej o weryfikacji logowania

ea-help-promo-2

Masz problem z połączeniem z grą?

Jeśli nie możesz się połączyć z grą EA, wykonaj poniższe kroki, aby rozwiązać problemy.

Rozwiązywanie problemów z połączeniem