wrzesień
Witam.
Jakiś czas temu pobrałem Dragon Age 2 oraz Inkwizycję z uwagi na dostępną polską wersję językową. Czekałem też na pierwszą część aż będzie dostępna. Po ukazaniu się na steamie pobrałem ją ale okazało się że nie obsługuje żadnego innego języka niż angielski. Odinstalowałem i zajrzałem do EA gdzie też była dostępna ta gra i w opisie przed pobraniem wyraźnie pisze że gra obsługuje kilka języków w tym polski na czym mi zależało i dlatego zdecydowałem się na zakup gry. Niestety wersja pobrana bezpośrednio z EA jest identyczna jak ze steama. Nie obsługiwany jest żaden inny język niż angielski i nie ma żadnej opcji wyboru języka w ustawieniach gry. Jedynie przed bezpośrednim pobraniem i ustaleniu miejsca na dysku jest wybór języka ale domyślam się że jest to tylko wybór języka instalacji a nie języka dostępnego w samej grze. Prosił bym o rozwiązanie tego problemu gdyż zakupiłem tą grę dlatego że w opisie była polska wersja językowa. Jeżeli nie zostanie wydana aktualizacja zmieniająca język w grze to będę domagał się zwrotu pieniędzy za zakup gry.
Pozdrawiam.
wrzesień
Witaj @SakataGintoki90 , DA:O nie posiadam, ale z tego co się orientuję - bo tak to wygląda w innych grach na EA - to właśnie ta opcja wybór języka w trakcie instalacji pozwala na wybór języka gry i rozgrywki. Spróbuj przeinstalować wybierając polski i napisz czy się udało.
październik
Zauważyłem że jest wybór języka ale to tylko na czas instalacji a nie wpływa to na ostateczną wersje językową gry gdyż reinstalowałem już grę zwracając na to uwagę...
miesiąc temu
@SakataGintoki90 przepraszam za późną odpowiedź. Obawiam się, że nie jestem w stanie ci pomóc. Ewentualnie upewnij się, że kupiłeś odpowiednią wersję językową, jeśli nie zajrzyj tu.
Gdy będziesz ustawiać urządzenie jako zaufane, wyślemy Ci kod, by się upewnić się, że Ty to Ty.
Dowiedz się więcej o weryfikacji logowaniaJeśli nie możesz się połączyć z grą EA, wykonaj poniższe kroki, aby rozwiązać problemy.
Rozwiązywanie problemów z połączeniem