maj
Witam mam taki problem. Otóż od jakiegoś czasu nie mogę uruchomić gry i pojawia się tylko taki komunikat "W trakcie działania usługi EA AntiCheat wystąpił błąd. Uruchom grę ponownie". Próbowałem sposobów z uruchamianiem jako administrator itp. i instalowałem grę jeszcze raz, ale nie pomogło. Bardzo prosiłbym o szybką pomoc. Przesyłam też zdjęcie z problemem. Z góry dziękuje.
Rozwiązane! Idź do rozwiązania.
czerwiec
Mi pomogło dodanie w antywirusie Fify i Anticheata do wyjątków. Teraz wszystko śmiga bez problemu.
maj
Hej.
Jak mówi artykuł związany z anticheatem, istnieją dwie metody naprawy tego błędu.
maj
maj
Hej @Woolf12334
Dzięki za odpowiedź i dotychczas wykonane kroki.
Jeśli problem pojawia się nadal - prześlij nam proszę plik DxDiag.
czerwiec
Hej @123amadeusz
Dzięki za Twoje zgłoszenie i przesłany plik DxDiag.
Zauważyłem, że do Twojego komputera podłączona jest kierownica - na czas rozwiązywania odłącz ją i inne peryferia pozostawiając tylko klawiaturę i mysz.
Wygląda na to, że program antywirusowy na Twoim komputerze napotkał błędy:
Podpis problemu:
P1: rsAppUI.exe
P2: 1.0.7.0
P3: 62bc0668
P4: ntdll.dll
Po pierwsze zaktualizuj program antywirusowy i upewnij się, że zostały dodane odpowiednie wyjątki dla gry oraz EA app. Ponadto z racji błędów z biblioteką ntdll, sprawdź proszę czy problem będzie pojawiał się na nowo utworzonym koncie administratora i w czystym rozruchu.
Na Twojej partycji systemowej jest stosunkowo mało miejsca. O ile nie powinno mieć to związku z pojawiającym się problemem zwolnij trochę miejsca dla lepszego działania systemu.
czerwiec
czerwiec
Super, dzięki za podzielenie się z nami rozwiązaniem @Woolf12334
czerwiec
Jeśli nie możesz się połączyć z grą EA, wykonaj poniższe kroki, aby rozwiązać problemy.
Rozwiązywanie problemów z połączeniemWłącz weryfikację logowania, aby chronić swoje dane i uzyskać dostęp do aplikacji FUT Web App.
Zobacz więcej w centrum pomocy EA