sierpnia 2023
Witam, dzisiaj kupiłam dwa akcesoria do the sims 3 i kiedy chciałam je zainstalować, pojawił mi się komunikat „coś poszło nie tak. Spróbuj ponownie..”. Wylogowywałam się już kilka razy z aplikacji, naprawiałam grę, odinstalowalam również aplikacje, oraz czyściłam pamięć podręczna. Żadna z tych opcji nie zadziałała. Co mogę zrobić żeby zainstalować akcesoria?
sierpnia 2023
sierpnia 2023
Cześć. U mnie jest ten sam problem. Wczoraj po roku czasu chciałam ponownie zagrać w simsy, ale trzeba było je zainstalować no i taki zonk. Podstawa szybko się pobrała a dalsza instalacja na dodatkach się zatrzymała, ''Coś poszło nie tak...''. Mam Windows 10, 64-bit i wersja 1.69. Próbowałam tego sposobu ze starszą wersją Origina, ale nie mogę zainstalować, wyskakuje błąd 20:403. Instalowałam simsy na innym laptopie i jest ten sam problem. Rok temu nic takiego się nie działo. Wysłałam zgłoszenie w tej sprawie do EA. Nie po to się wydało pieniądze na dodatki, żeby teraz nie móc grać.
sierpnia 2023 – ostatnio edytowany sierpnia 2023
Najpierw spróbuj oczyścić EA App z plików cache - w tym celu wejdź na ekranie apki w lewy górny róg - (kliknij w trzy poziome kreski), i z rozwiniętego menu wybierz Pomoc/Odzyskiwanie aplikacji/czyszczenie pamięci podręcznej. Zrób to kilka razy, bo czasem zaskakuje dopiero za któryms tam razem - tzn chodzi mi o dalsze czynności z grą - pobieranie dodatków czy niemożność uruchomienia.
Ze względu na to, że nie mogę tu podawać linków do konkretnych stron - nie mogę ci powiedzieć, skąd pobrać instalkę Origina. Gdy już będziesz ją miała - instaluj ją przy odłączonym necie. Może w ten sposób się uda. Włącz internet, jak już pomyślnie zainstalujesz Origin - ale zanim zalogujesz się na swoje konto, lub tuż po.
Pamiętaj, by NIC nie robić - najlepiej w ogóle odłożyć myszkę, gdy już wyskoczy komunikat o konieczności zaktualizowania Origina. Nie możesz pozwolić, żeby się zaktualizował! Reszta procesu instalacji i naprawy gry opisana jest w poście wyżej.
sierpnia 2023
Ogólnie czekam na info od supportu EA, mam nadzieję że to naprawią. Jeżeli jednak będzie to za długo trwało to będę jeszcze raz próbować tę metodę ze starą wersją Origina.
sierpnia 2023
września 2023
Gdy będziesz ustawiać urządzenie jako zaufane, wyślemy Ci kod, by się upewnić się, że Ty to Ty.
Dowiedz się więcej o weryfikacji logowaniaJeśli nie możesz się połączyć z grą EA, wykonaj poniższe kroki, aby rozwiązać problemy.
Rozwiązywanie problemów z połączeniem