styczeń
Do dziś gra mi odpalała normalnie, a jak dziś chciałem odpalić grę to podczas włączania EA antycheat zamienił się w czarne okienko nazywa się splash screen i pokazuje brak odpowiedzi, próbowałem różne rzeczy robić i nic nie pomaga
Rozwiązane! Idź do rozwiązania.
styczeń
Aby rozwiązać te problem wszedłem w Dysk C / Program files/EA/AC i w nim wybrałem grę fifa 23 a następnie odinstaluj wszytsko, po tym włączyłem grę ponownie i zniknął ten problem
styczeń – ostatnio edytowany styczeń
Hej @RizekPower
Na początek zweryfikuj pliki lokalne gry - Napraw grę poprzez EA app / Sprawdź spójność plików gry jeśli grasz na Steam.
Daj nam znać jakie kroki były już wykonane.
_Kalina
styczeń
styczeń
Aby rozwiązać te problem wszedłem w Dysk C / Program files/EA/AC i w nim wybrałem grę fifa 23 a następnie odinstaluj wszytsko, po tym włączyłem grę ponownie i zniknął ten problem
styczeń
@RizekPower dzięki za potwierdzenie. Super, że się udało
styczeń
Już kirwa to nie działa znowu, naprawcie tego antycheata wkońcu, teraz nie pomaga ten mój poprzedni sposób
styczeń
Dzięki za informację @RizekPower !
styczeń
@EA_Kalina kroki opisane w tym linku mi nie pomogły
styczeń
ja to juz od poczatku fify tak mam i jak mi sie tak dzieje to musze odinstalowac gre cała i 2h czekac az sie znowu pobierze
Jeśli nie możesz się połączyć z grą EA, wykonaj poniższe kroki, aby rozwiązać problemy.
Rozwiązywanie problemów z połączeniemWłącz weryfikację logowania, aby chronić swoje dane i uzyskać dostęp do aplikacji FUT Web App.
Zobacz więcej w centrum pomocy EA