wrzesień
wrzesień
wrzesień
dodane
wrzesień
A co jeśli w biosie Secure Boot zmieniony na Enable a mimo to w biosie wyświetla Secure Boot Status - Disable, podobnie też jak w Informacjach o systemie jako - wyłączone. W konsekwencji każda próba uruchomienia Fify kończy się trzema komunikatami znanymi każdemu do tej pory począwszy od komunikatu ,,Funkcja bezpiecznego rozruchu nie jest włączona na tym komputerze.,,
Jakieś pomysły? Z góry dzięki za wskazówki.
wrzesień – ostatnio edytowany wrzesień
@DarsonCuleOpcji jest kilka
1.Nie zrobiłeś restore factory key(lub coś o podobnej nazwie) w key managment
2.Bios jest ustawiony na legacy+UEFI lub podobnie zamiast UEFI only
3.Nie posiadasz TPM 2.0
wrzesień
Czesc, mam ten sam problem z fifa 23 i rozruchem na windows 11 i wchodzę w Bios i szukam w tym boot lub security i nigdzie nie moge znalezc nic z tego co pisales w tych punktach, mozna sie z tobą priv skontaktowac zeby to ogarnąc?
wrzesień
dodałem cię na DC (kkvba#1940) bo juz serio nie daje rady sam robie wszystko tak jak jest opisane i totalnie nic nie dziala. W trakcie dzialania uslugi wystapil blad.Uruchom gre ponownie/C program files/EAAnticheat.Gameservice (9)
wrzesień
Witam czy udało się rozwiązać problem z "szarą" opcją wyboru aktywuj secure boot w BIOS?
Mam to samo i nie mogę aktywowac z góry dzięki
Jeśli nie możesz się połączyć z grą EA, wykonaj poniższe kroki, aby rozwiązać problemy.
Rozwiązywanie problemów z połączeniemWłącz weryfikację logowania, aby chronić swoje dane i uzyskać dostęp do aplikacji FUT Web App.
Zobacz więcej w centrum pomocy EA