października 2022
Ja chyba jestem za stary na to(44) po prostu chciałbym kliknąć dwa razy i zagrać te 5 meczy dziennie. Mi się nawet nie uruchamia ten antychet czy jak to się pisze 😂 W biosie niby wszystko ustawione, że jest bezpieczny rozruch, a błędy przez starcie gry mówią, że go nie ma... Za dużo jak dla mnie. Chatę trzeba ogarnąć, a nie siedzieć 2 godziny i kombinować jak grę uruchomić 😂😂
października 2022
Witam również miałem problem z odpaleniem FIFA 23 i w 3 krokach ogarnąć można na Laptopie legion 5 dodam że wczoraj 2h nerwów było ,a dziś raptem 15min .Jeżeli ktoś posiada dany sprzęt pomogę
października 2022
października 2022
października 2022
Hej pomoze mi ktos z tym bo sam w biosie grzebac nie chce ;/
Wczesniej fifa mi dzialala starczylo reeinstal antycheat ale mialem remont lapka i teraz juz niestety pojawił sie problem z bezpiecznym rozruchem
listopada 2022
listopada 2022
Kolego ja bym poprosił
listopada 2022
cześć nie ogarniam komputerów pomógł by mi ktoś? prosze
listopada 2022
listopada 2022
Nie radzę sobie z tym chyba. Albo robię coś źle albo po prostu nie mogę sobie pograć. Chętnie przygarnę pomoc z twojej strony jeśli znalazłbyś czas jakiś discord czy coś
Jeśli nie możesz się połączyć z grą EA, wykonaj poniższe kroki, aby rozwiązać problemy.
Rozwiązywanie problemów z połączeniemWłącz weryfikację logowania, aby chronić swoje dane i uzyskać dostęp do aplikacji FUT Web App.
Zobacz więcej w centrum pomocy EA